5 lekkere films en series op Netflix sterven in week 19 uitkwamen

Deze week verschenen er weer een paar lekkere films en series op Netflix. Waaronder de afhalingde nu al razend populaire Franse actiekomedie ontmoette Omar Sy.

Naast een gezonde dosis actie en misdaad ook een interessante Netflix-documentaire over een Amerikaanse vruchtbaarheidsarts die zijn eigen materiaal te doneren. Waar hebben we dat eerder gehoord? zijn er meerdere meerdere in deze beroepsgroep op dezelfde vreemde idee gekomen.

Nieuwe films en series op Netflix in week 19

De onbetwiste lijstaanvoerder van films en series in week 19 is een Franse film, met de altijd goedlachse Omar Sy in de hoofdrol.

1. The Takedown (Originele Film)

Publiekslieveling Omar Sy schittert in een nieuwe actiekomedie. De Franse film is pas net beschikbaar en wordt al massaal bekeken. Sterker nog: het is de best bekeken Netflix-film van dit moment. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de talentvolle Omar Sy. Een veelzijdige acteur die met zijn vriendelijke uitstraling en puike acteerwerk de harten op Netflix verovert. Zo speelt hij ook in de succesvolle Franse serie Wolvin. de afhaling (Loin du périph) heeft misschien geen bijzonder creatief script – twee botsende karakters die samen de strijd aangaan met een verbeterde bende – maar biedt de kijker wel een heerlijke dollemansrit door la douce Frankrijk.

2. Senior jaar (originele film)

Pitch Perfect-ster Rebel Wilson is terug als cheerleader in Laatste jaar. Ze ontwaakt na twintig jaar uit een coma en ontdekt tot haar schrik dat ze acht Snel & Furieus-films achterloopt. Minstens erg is het feit dat ze door de coma nog geen middelbare schooldiploma heeft. Ze besluit haar laatste jaar af te maken én haar droom te vermoorde: shinen als prom queen. Een heerlijke chick flick dus in de lijst met nieuwe films en series op Netflix.

3. Onze Vader (Originele Documentaire)

In Nederland wonen ze ook: vruchtbaarheidsartsen die stiekem met hun eigen zwemmers vrouwen insemineren. Resultaat: tientallen, soms wel honderden nakomelingen en decennia later een shitstorm aan ellende. In Amerika zijn ze op het gebied van rariteiten ook wel wat gebruikelijk natuurlijk. In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw was in de staat Indiana ene dr. Donald Cline verricht. Ook deze man vond het eigen DNA te nodig; zonder kennis en toestemming van de vrouwen die via deze weg zwanger zijn. Weer een overzicht van true crime-docu op Netflix.

4. Irmandade (Brotherhood) seizoen 2 (Original Serie)

Eindelijk is daar het langverwachte vervolg op de rauwe Braziliaanse misdaadserie Irmandade (Broederschap). Deze parel uit de lijst met films en series speelt zich af in de historische jareno Paolo van de politiek 90. ​​Geforceerd door de geïnfiltreerd in de Irmandade, een misdaadbende die wordt geleid door haar broer Edson. In seizoen 2 proeft Christina voor het eerst echte macht en vervaagt de scheidingslijn tussen wat goed en slecht is.

5. De Lincoln-advocaat (Original Serie)

We sluiten de lijst met films en series met een eigenzinnige advocaat, die zijn advocatenpraktijk vanuit de achterbak van zijn Lincoln Town Car runt. Gebaseerd op de bestsellers van schrijver Michael Connely.

Lees hier welke nieuwe films en series er in week 18 van 2022 op Netflix bijkwamen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

5 lekkere nieuwe films en series op Netflix sterven in week 19 uitkwamen

Sluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.