5 uitstekende films en series sterven in week 18 op Netflix verschenen

Het gaat zelfs wat minder met het aantal Netflix-abonnees en de beurswaarde van het bedrijf. Als liefhebbers van films en series merken we daar gelukkig weinig van. Deze week zijn er namelijk weer een aantal mooie titels aan het Netflix-aanbod toegevoegd.

Een heerlijk gevarieerd aanbod. bestelwagen over de top kloppen met Keanu Reeves tot magische magie in een splinternieuwe Zuid-Koreaanse productie.

5 nieuwe films en series op Netflix in week 18

Deze week genieten we ook van de terugkeer van Mike Myers. Een grootmeester die achteloos rollen speelt. Precies zoals we van hem gewend zijn in zijn opus magnum: de Austin Power-films.

1. Houd je adem in: de ijsduik

In de lijst met films en series deze week ook een overzicht van Netflix-docu. Blaas de wangetjes maar op en houd je adem goed vast. Freediver Johanna Nordblad ontstaan ​​in deze Netflix-documentaire het wereldrecord te verbreken van langste afstand onder het ijs zwemmen. Het record staat op 90 meter. Gaat het Johanna succesvol en maakt ze zich (on)sterfelijk?

2. John Wick: Hoofdstuk 2 (Film)

Deel 1 was een spijkerharde wraakfilm, waarbij meneer Wick wraak nam op de moordenaars van zijn hondje: het afscheidscadeau van zijn overleden vrouw. In hoofdstuk 2 gaan we met Keanu Reeves alle remmen pas echt los. John vecht en zich langs tientallen slechteriken. Geen voorwerp is verboden terrein om als moordwapen te dienen. Een zeer pragmatische denker, die John.

3. De Pentaverate (Netflix Original Serie)

Mike Myers doet ook een duit in het zakje en verdient zeker een plek in de lijst met nieuwe films en series op Netflix. Hij kruipt ouderwets in de huid van verschillende personages. vijftallig gaat over een geheim genootschap dat in 1347 werd gesticht door vijf wijze mannen. Ze kwamen erachter dat niet God, maar rattenvlooien verantwoordelijk waren voor de pest. Honderden jaren later bestaat het genootschap uit vier mannen, allemaal gespeeld door Mike Myers. Naarstig op zoek naar een nieuw, vijfde lid zaken het kwartet de wereld te red van klimaatverandering.

4. The Sound of Magic (Netflix Original-serie)

Zuid-Korea blijft ons aanbod met goede films en series op Netflix. Zo ook ontmoet Het geluid van magie. Een visueel spektakel dat vertelt over een goochelaar die in een verlaten verblijft. Hij besluit een tienermeisje te helpen met problemen en geeft haar weer hoop.

5. De overlevende (film)

We sluiten de lijst van nieuwe films en series af met een ijzingwekkend drama. De overlevende volgt Harry Haft die te overleven in een Duits concentratiekamp. Een sadistische-officier zwaar om te vechten tegen medegevangenen. Brute gladiatorenwedstrijden tot de dood volgt. Gelukkig weet Harry te ontsnappen en belandt hij in New York. Achtervolgd door verschrikkelijke herinneringen en een schuldgevoel dat hij als een van de weinigen een concentratiekamp heeft betaald, neemt Harry het op tegen bokslegendes. Op deze manier hoop hij te worden, zodat hij zijn verloren liefde terug kan vinden.

De titels die een week eerder verschenen, lees je hier.

Dit artikels ook bij Metro’s collega’ van Manners.nl.

8 oorlogsfilms op Netflix over de Tweede Wereldoorlog

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:

5 uitstekende films en series sterven in week 18 op Netflix verschenen: kokken met Keanu

Sluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.