7 maanden getrouwd! Zo gaat het nu met Dordtse Sonny en Dylan van Married at First Sight

Sonny Monster Lanjouw en Dylan Lanjouw Monster: ze zijn één van de favoriete koppels van Married at First Sight 2022 en nog getrouwd! Ze hebben zelfs elkaars achternamen aangenomen. Maandenlang konden we op tv genieten van het stel, maar hoe gaat het nu met ze? We zijn vroegen aan Sonny en Dylan zelf.

In het tv-programma Married at First Sight trouwen twee mensen met elkaar, zonder de ander ooit gezien te hebben. Ze zien hun huwelijkspartner voor het eerst op de bruiloft en gaan daarna de ultieme test aan. Passen ze echt bij elkaar? Voor Sonny en Dylan dat goed uit.

Trots op elkaar

“Ik heb nog steeds een man!”, zegt Sonny blij. “We zijn zeven maanden samen en wonen in Dordrecht én Emmen. De afgelopen maanden zijn we veel bij elkaar thuis geweest, want we konden niet samen in het openbaar gespot worden. Daarom hebben we veel films bekeken en gegamed. Omdat we zoveel bij elkaar zijn, is onze band nog sterker geworden. Elke keer als ik naar Dylan kijk, ben ik zo trots. Hij is gewoon mijn man, hij hoort bij mij!”

Verhuizen naar het westen

Het stel hoopte beide de liefde te vinden, maar dat het zo’n perfecte match is hebben ze niet durven dromen. Nu pendelen ze heen en weer tussen Dordrecht en Emmen, maar ze hopen op termijn een ander en groter huis te vinden. “Ik kom dan richting de Randstad”, vertelt Dylan. “Ik ben van baan en werk in Rotterdam. Ik doe de inrichting en styling van winkels. Wat ik in Dordrecht wel mis, is mijn grote tuin van 250 vierkante meter. Als we verhuizen wil ik in ieder geval wel een huis met tuin.”

Boodschappen doen

Dat ze hun relatie niet meer geheim hoeven te houden, is een grote opluchting voor de twee. Nu kunnen ze eindelijk samen op pad. “Tickets voor de Apenheul zijn al geboekt, we gaan lekker uiteten en samen Dordrecht ontdekken”, vertelt Sonny. “Ik word al enthousiast van het idee dat we samen boodschappen kunnen doen. Nu gingen we soms ‘s nachts om twee uur naar buiten om het vuilnis weg te gooien en een luchtje te scheppen. In de hoop niet gezien te worden. Dat stiekeme gedoe om nu niet meer. Eindelijk!”

We zijn begonnen met Frans te praten om niet te worden besproken

bijna

Toch waren er momenten dat ze bijna betrapt. Een week voordat de eerste aflevering met Sonny en Dylan op televisie kwam, ging naar Disneyland. “We waren nog niet op tv geweest, dus dat we niet zijn opgemerkt werden. Maar de aflevering stond al op Videoland! Daar hadden we niet aan gedacht. Met mondkapjes, zonnebrillen en petten liepen we door het park. Horen we ineens een vrouw zeggen: dat zijn toch die twee uit MAFS? We zijn begonnen met Frans tegen elkaar te praten om haar op het ontstaan ​​te zetten. Als deze mevrouw dit leest: sorry, we waren het wel!”

Je kunt verder lezen onder de foto >>

Sonny en Dylan verzamelen nu samen beelden van Disney.| Foto: indebuurt Dordrecht

Samen op reis

Het stel wil graag nog een keer terug naar Disneyland. Eindelijk hand in hand kunnen lopen en maskers en petten laten lopen! Ook hebben ze al een idee voor hun éénjarig huwelijksjubileum op 1 oktober. Dan gaan ze terug naar Venetië: de plek waar hun huwelijksreis naartoe gaat. “Dat vonden we zo’n romantische plek en daar is het voor ons begonnen. We zullen het nog een keer opnieuw beleven.” Ook zijn er plannen om over twee jaar een rondreis door Amerika te maken. “Alleen moeten we nog even kijken hoe we dat doen met overnachten”, zegt Dylan. “Ik ben het gewend om te kamperen, maar Sonny zit liever in een luxe hotel. Dus misschien wordt het wel een hele luxe camper.”

Reacties van kijkers

Sonny en Dylan zijn beide dankbaar dat ze elkaar door het tv-programma hebben ontmoet. Op social media en op straat kregen ze veel steun van kijkers. “We krijgen zoveel berichten op een dag”, vertelt Dylan. “Ik probeer er op te reageren van een stuur een hartje, maar het is eigenlijk te veel om bij te houden. Maar de lieve reacties doen me echt goed.” Sonny zeker toe: “Ik denk dat 95 procent van de berichten positief is. Natuurlijk zitten er ook lelijke berichten tussen over dat we homo zijn en dat het een op huwelijk is, maar dat doet me niets. We zijn altijd blij met elkaar. Iedereen mag zien dat ik een ring om mijn vinger heb. Ik heb een man!”

Meer verhalen van Dordtenaren:

Leave a Reply

Your email address will not be published.