Ajax-fans drinken recordhoeveelheid bier tijdens kampioenswedstrijd

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week het beste een en ander missen. Geen zorgen, wil Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ajax-fans drinken recordhoeveelheid bier tijdens kampioenswedstrijd

Supporters van Ajax hebben afgelopen woensdagavond tijdens de kampioenswedstrijd een record aantal bieren genoten, zo meldt Ajax-leven. Volgens het medium is er voor ruim 50.000 liter bier geborreld. Ruim 65.000 grote bieren (650 cc) werden besteld door de fans tijdens de kampioensavond. Het vorige record stond op de avond van het thuisduel met Borussia Dortmund. Toen werden er ongeveer 50.000 grote bieren besteld.

Antony was niet in Parijs vanwege mogelijke transfer

De supporters van Ajax wat doet Antony met zijn zaakwaarnemer in Parijs? Zou hij bezig zijn met een transfer naar Paris Saint-Germain? Nee, is het antwoord. Antony was in Parijs aanwezig vanwege sponsorverplichtingen van Puma. Antony lijkt in de zomer een gewenst transfertarget en is nog maar de vraag van hij ook komend seizoen is bij Ajax.

=https://twitter.com/TheEuropeanLad/status/1524838859921575959″ data-service=”twitter”>

=https://twitter.com/bart_sanders/status/1524838215991054362″ data-service=”twitter”>

Ten Hag laat spelers twee dagen ‘uitbrakken’ na veroveren landstitel

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft spelers donderdag en vrijdag vrijaf gegeven, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen woensdag werden de Amsterdammers kampioen en het kampioensfeest gevierd in The Harbour Club. Zaterdag hervat Ajax de training richting het laatste competitieduel met Vitesse. Na dat duel vliegt Ajax op dinsdag naar Curaçao voor een oefenduel en sponsorverplichtingen.

Niet elke speler kon donderdag uitslapen, zo schrijft De Telegraaf. Dusandic en Jurriën Timber Samen met Edwin van der Sar en Ten Hag een bezoek aan Ziggo om de medewerkers van dat bedrijf op de foto te gaan met de kampioensschaal. Daley Blind en Devyne Rensch deden in de middag hetzelfde bij Adidas.

‘Gasten kampioensfeest Ajax ging goed op grap: Ihatta heeft meer schalen dan Schmidt’

Na afloop van de publieke huldiging van de Ajax-spelers en -staf en hun naasten ook een besloten feest gevierd. Dat feest ging door tot in de vroege ochtenduren, zo meldt De Telegraaf. Mohamed Ihattaren was bij de publieke huldiging al prominent aanwezig en zou ook op het besloten feest de lachers hebben gekregen, door te doen ook hij heeft een grote rol gespeeld in het veroveren van de landstitel.

Eén grap over Ihattaren deed het daarbij in het bijzonder goed: de statistiek van de middenvelder annex aanvaller nu meer landstitels op zijn naam heeft staan ​​dan PSV-trainer Roger Schmidt. Onduidelijk is van die grap van Ihattaren zelf kwam van andere feestgangers. Schmidt en Ihattaren hadden in Eindhoven een beruchte moeizame verstandhouding en als gevolg daarvan kwam er een beëindigd einde aan Ihattarens tijd bij PSV. Na een zwaar half jaar in Italië, kreeg het talent de kans bij Ajax, waar hij tot nu toe het overgrote deel van zijn minuten in het beloftenelftal speelde.

Tadic Schaal in speciaal ‘Pak’-shirt

Dusan Tadic kon woensdagavond rekenen op een speciaal kampioensshirt. Toen de 36e landstitel na de 5-0 overwinning op sc Heerenveen een feit was vierden de spelers en staf van Ajax het feest in shirts met de bedrukking ‘Kampioen 36’. Voor de aanvoerder en publiekslieveling van Ajax lag er echter een extra bijzonder shirt klaar, met betrekking tot de bedrukking ‘Pak Schaal 36’.

Kampioensschaal arriveert bij Johan Cruijff ArenA

De kampioensschaal wordt woensdagavond gearriveerd door de Johan Cruijff ArenA. KNVB-directeur Marianne van Leeuwen presenteerde de schaal op het parkeerdek van het Ajax-stadion. Als Ajax woensdagavond wint van sc Heerenveen is de 36ste landstitel een feit.

=https://twitter.com/AFCAjax/status/1524440987841486848″ data-service=”twitter”>

Brandende parasol schrikt Ajax-fans op Leidseplein op

Ajax-supporters op het Leidseplein zijn gericht aan de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen opgeschrikt door een brandende parasol. Hoe de parasol is niet bekend, maar ontstaan ​​het vuur door het vuurwerk dat Ajax-supporters afstaken. Bekijk onderstaande beelden en check dit onderwerp voor meer beelden van feestende Ajax-massa’s.

=https://twitter.com/_owenobrien_/status/1524401638429143041″ data-service=”twitter”>

Rensch met nieuw kapsel klaar voor de kampioenswedstrijd

De spelers van Ajax maken zich op voor de kampioenswedstrijd van woensdagavond. De Amsterdammers nemen het op tegen sc Heerenveen en hebben een zege nodig om de titel in de wacht te slepen. Devyne Rensch, tegen AZ nog basisspeler, bracht een dag voor de wedstrijd nog een bezoekje aan de kapper. Hij liet drie andreaskruisen in zijn haren scheren en is daarmee klaar voor de grote dag.

=https://twitter.com/RenschDevyne/status/152423918134661120″ data-service=”twitter”>

ESPN zendt komende huldiging Ajax woensdag live uit

ESPN zendt een komende huldiging van Ajax live uit, zo laat een mededeling tegenover Vandaag Binnen. Vanwege een gebrek aan beveiligers moet het titelfeest binnen de Johan Cruijff ArenA en niet in de binnenstad worden gevierd. De zender zorgt ervoor dat de geïnteresseerde fans de feestelijkheden op de televisie kunnen bekijken.

Tagliafico met kunstwerk geëerd bij station Bijlmer Arena

Nicolás Tagliafico is door Kamp Seedorf, een kunstenaarscollectief, met een kunstwerk opgesteld op de muur van station Bijlmer Arena. Bij het ongeveer om de Argentijnse verdediger staat geschreven ‘Nico por siempre’, ontvangen ‘Nico voor altijd’ gestart. De kans is groot dat Tagliafico op dit vertrek bij Ajax. In de afgelopen winterse transferperiode was hij dichtbij een transfer naar FC Barcelona, ​​maar Ajax liet hem niet vertrekken.

=https://twitter.com/kampseedorf/status/1523933368097906689″ data-service=”twitter”>

=https://twitter.com/kampseedorf/status/1523954902061441024″ data-service=”twitter”>

Veltman redt zeemeeuw uit benarde situatie

Joël Veltman had een verrassende bezoeker bij zijn huis op zondag. De verdediger van Brighton & Hove Albion kwam erachter dat er een zeemeeuw in zijn schoorsteen zat. De oud-Ajacied berekend om het beestje te rood. Bekijk de beelden van de reddingsactie van Veltman hieronder!

Start kaartverkoop Team Curaçao – Ajax

Wie toevallig tussen 17 en 20 mei op Curaçao is, of voor de supporters die daar wonen, de kaartverkoop voor de vriendschappelijke ontmoeting tussen Team Curaçao en Ajax is gestart. De selectie van Ajax reist naar het Caribische eiland om een ​​oefenwedstrijd te spelen tegen profvoetballers met roots van het eiland en spelers van Jong Holland (een club uit Curaçao, red.).

De wedstrijd wordt gespeeld op 19 mei en begint om 20.00 uur lokale tijd. Voor 25 Antilliaanse guldens, zo’n dertien euro, zit je op de tribune van het Stadion Ergilio Hato. De laatste keer dat Ajax op het eiland was, was in 2010. Sinds 2020 is Curaçao de mouwsponsor van de Amsterdammers. Tickets voor de wedstrijd zijn hier te koop.

Lindhout fluit kampioenswedstrijd Ajax

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij het duel tussen Ajax en sc Heerenveen. De VAR, dat nogal veel besproken is na het afgelopen weekend, is in de handen van Sander van der Eijk. Ajax neemt woensdagavond om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA op tegen de Friezen. Bij een overwinning mogen de Amsterdammers de schaal in ontvangst nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.