Bandleden The Wanted dragen kist Tom Parker, weduwe kust hem vaarwel: ‘Voor altijd mijn engel’ | Tonen

met foto’sDe bandleden van The Wanted hebben vandaag de kist van hun collega Tom Parker gedragen bij zijn drukbezochte uitvaart in Londen. Zijn vrouw Kelsey kuste de kist vaarwel en eerde haar ‘soulmate’, die onlangs op 33-jarige overleden aan een hersentumor. Toms kinderen waren niet aanwezig, maar bijzondere bloemstukken toch een beetje.

Vijf lettervormige kransen spelden het woord ‘papa‘, met A bovenop foto’s van handaf van Toms oogappels (2) en Bodhi (1).

,,Ze hebben de beste beschermengel die de rest van hun leven op ze past – en op mij”, sprak Toms weduwe Kelsey, die haar speech had opgenomen omdat ze bang was te breken in de kerk.

Bandleden van The Wanted dragen de kist met hun collega Tom Parker interview zijn vrouw toekijkt.

Bandleden van The Wanted dragen de kist met hun collega Tom Parker interview zijn vrouw toekijkt. © Getty Images

De vrouw vertelde hoe ze haar grote liefde ontmoette in een nachtclub, voordat hij bekend werd. Dat ze meteen wist dat ze met hem wilde trouwen. ,,Tom zei dat hij bekend zou worden en geen tijd zou hebben voor een vriendin, maar hij liet me niet met rust”, memoreerde Kelsey, die zorgde voor een lach in de zaal.

Hun band is eeuwig, zei ze. ,,Je bent voor altijd mijn engel Tommy jongen in de lucht.”

Na de ceremonie die ze een bloem op de kist van haar geliefde en kuste ze de kist vaarwel:

Lees door onder de tweet


Stilte in drukke straat

De ceremonie in de kerk werd besloten, maar buiten keken honderden fans mee via beeldschermen. Op de lokale dubbeldekkers stonden geen lijnnummers, maar ‘rust zacht, Tom Parker’.

Lees door onder de tweet


Je kon een speld horen vallen in de normaal zo drukke straat, een kist naar de lijkwagen werd gedragen. Nog later was er gejuich om Toms leven te vieren.

Buiten verzamelen zich honderden fans.

Buiten verzamelen zich honderden fans. © Getty Images

,,Toen we hem naar binnen horen, kon ik hem gewoon zeggen dat dat wel werd tijd”, grapte Max George van The Wanted in zijn speech. ,,Omdat hij ons altijd heeft gedragen.”

,,Tom heeft ons veel te vroeg verlaten”, vervolgde Max, die vooral zijn nooit zal vergeten. ,,De mensen buiten, de mensen over de hele wereld [die meekijken], het zegt genoeg over Tom. Rust zacht, maat

Honderden fans kwamen samen voor de uitvaart van Tom Parker.

Honderden fans kwamen samen voor de uitvaart van Tom Parker. © Getty Images

Zeer agressief

Tom maakte twee bijna twee jaar geleden bekend dat bij hem een ​​glioblastoom werd gevonden, de meest agressieve en meest opvallende soorten hersentumor. Die kon niet operatief worden verwijderd.

Hoewel de ziekte terminaal werd gemeld, afgelopen november wel dat de tumor ‘stabiel’ was. Onlangs onderging hij nog een speciale behandeling in Spanje, maar naar ondertekend ging hij de afgelopen tijd snel achteruit.

The Wanted, volgens de bewaker een van de succesvolste boybands van zijn generatie, gerangschikt sinds de oprichting in 2009 meerdere hits, waaronder Blij dat je bent gekomen, De zon achterna gaan en Loopt als Rihanna. De groep nam in 2014 een pauze en kwam vorig jaar september samen voor een concert dat Parker gepland in de Royal Albert Hall in Londen om geld in te zamelen voor verschillende kankerfondsen.


Luister ook naar de AD Media Podcast:Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.