Beckham mengt zich vanaf Formule 1-circuit in discussie rondom Cristiano Ronaldo


Maandag, 9 mei 2022 om 07:44
Mart Oude Nijeweeme• Laatste update: 08:09

David Beckham dat er veel moet veranderen bij Manchester United met het oog op de jaren. De oud-middenvelder was zondag aanwezig bij de Grand Prix van Miami en daar werd onder meer gevraagd naar de aanstelling van Erik ten Hag en de discussie rond het wel of niet aanblijven van Cristiano Ronaldo. De Engelse topclub schulderde zich dit weekend door op bezoek bij Brighton and Hove Albion met 4-0 onderuit te gaan. De Champions League-tickets zijn definitief uit zicht voor Ten Hag.

United kende zaterdag andermaal een horrormiddag en kwam er tegen Brighton geen moment aan te pas. Het begint de ontwikkeling van de uitdaging waar Ten Hag vanaf zomer mee wordt ontwikkeld. De Tukker over twee weken de nieuwe eindverantwoordelijke bij de grootmacht, maar de nederlaag in het American Express Stadium zal worden bij niet de illusie hebben dat er niet veel kan gebeuren. Beckham pleit voor voortdurende veranderingen en neemt een voor de megaklus die Ten Hag te wachten op Old Trafford.

“Ik denk dat er komende zal kunnen worden gepland en dat er ook veel veranderingen kunnen plaatsvinden, dat we allemaal kunnen beginnen met het circuit”, Luchtsporten. De Engelsman is eigenaar van voetbalclub Inter Miami en was zondagavond aanwezig bij de door Max Verstappen won Grand Prix in de Verenigde Staten. “Het is een moeizaam einde van het seizoen. Ik weet zeker dat veel fans zijn dat het seizoen tien einde is. Het zat vol ups en downs.”

los te laten Beckham de schuld in de schoenen te schuiven bij de spelers van de trainers. “De spelers hebben gedaan wat ze konden, net als de manager. Ik was er een paar maanden geleden en elke stoel in het stadion was bezet, dus de fans geloven er nog steeds in. Ze staan ​​volledig achter het team, dat moet steun geven Er zijn niet heel veel clubs die hebben meegemaakt wat de laatste jaren heeft meegemaakt en toch zit het stadion helemaal vol. Maar dat er moet gebeuren is een ding wat zeker is.”

Toekomst Ronaldo
Ook ging Beckham in de discussie rond Ronaldo. Er gaan geruchten dat de Portugese superster een van de spelers is die moet vertrekken. De aanvaller staat dit seizoen op 24 treffers in alle competities, maar er is begonnen aan de aanstelling van Ten Hag. “Het is duidelijk dat Cristiano een van de beste spelers van de afgelopen vijftien jaar is, samen met Lionel Messi. Het is belangrijk voor de fans om hem aan te zien, hopelijk bij United. Maar is ook belangrijk voor hem. We weten allemaal hoeveel Manchester United betekent voor hem”, sprak Beckham zijn hoop uit.

“Hij doet nog steeds waar hij goed in is, doelen maken. Dat is wat Ronaldo. Om te doen wat hij doet op zijn leeftijd is echt mogelijk, dus hopelijk blijft hij nog een jaar van twee.” United sluit het seizoen over twee weken af ​​met de uitwedstrijd tegen Crystal Palace. De strijd om de twee nog te winnen Champions League-tickets gaat tussen Chelsea (67 punten), Arsenal (66 punten) en Tottenham Hotspur (62 punten). De blues lijken bijna zeker als nummer drie en de naderende Noord-Londense derby tussen Arsenal en Tottenham van aanstaande donderdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published.