entertainments

Bibi Breijman, yeni bir iş için Waylon: ‘Bang dat er foto’s werden gemaakt’ | Göstermek

Written by admin

tanışma videosuBibi Breijman (31) Daha önce hiç yaşamamış, daha önce hiç yaşamamış partner Waylon haar’da bedrogen vardı. YouTube’da en son videoda vlogger vandaag, waarin ze bijzonder openhartig die roerige dönemi bitti. .


Maxime Segers


Laatste güncellemesi:
04-08-22, 14:49

Juni’de, Breijman, Chester olarak kabul edildi, Waylon ise en iyi durumdaydı. De zanger besloot het boetkleed aan te trekken tr gaf ayak parmağı hem juist waren üzerinde dat de verhalen. ‘Wat ik heb gedaan, onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn ve dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot’, schreef Waylon onder meer.

Bibi’de en iyi seçenek kamp Bibi. ze liet niets los over haar relatie, maar deelde zo nu en dan foto’nun van haar kinderen’i. Waylon vertelde nog wel voor de camera van RTL Boulevard dat de twee het Samen zouden oplosen en dat er een vakantie op de planlama taşı.

YouTube’da açık video op’u, açık bir süre boyunca açık ve kapalı bir süre için açık bir video izleme fırsatı. Niet om zich te verantwoorden voor de keuzes die ze heeft gemaakt, maar om het taboe rondom vreemdgaan te kapı kırıldı. ,,Ik toch een en ander bespreekbaar yapılmıştır. En bovenal gewoon zeggen hoe ik me heb gevoeld. Ik deel natuurlijk altijd alles, dus dan is het ook heel raar dat als er iets kuts gebeurt, je je smoel houdt.”

Şokta

De vlogger steekt van wal en stelt dat ze aanvankelijk şoktaydı, Waylon haar’ın bedrojeni vardı. Hem çok renkli hem de çok renkli’, daha fazla bilgi için, daha fazla bilgi edinin. ,,Ik merkte ook: woede kwam ik ook niet verder ile tanıştı”, legt Bibi uit. En iyi sonuçlar, en iyi zamanlardı. ,,En toen kwam dit, dus ik zo verdrietig en boos, teleurgesteld, şokta gebroken oldu.”

Kapı tüm olumsuzlukları, buitenaf en de haatreaksiyonları ölmek, ölmek, Bibi ervoor zich terrug te trekken. Niet alleen op sosyal medya, maar ook içinde het echte leven. ,,Dat heeft ertoe geleid dat ik niet naar buiten durfde. Tüm önemli bilgiler: o, e e gaan een foto van bana bir meyve suyu kanalında kapıdan yapılmış. O, ze gaan een foto van bana yapılan posten een weer een roddel verzinnen of weer iets lelijks of me posten.”


Alıntı

Yani şarkı sözleri: Je wil ok beschermen wat je hebt

Bibi Breijman

Bibi kwam uiteindelijk op een pijnlijke manier tot het besef dat er iets en taze veranderen. Dat gebeurde tijdens het aankleden van haar zoontje Chester. ,,Hij yapıştır niks meer, hij genel uitgegroeid oldu. Van su arıtımı yapıldı ve gebeurd oldu. Her şey yolunda gitti. Toen dacht ik echt: wauw, deze hele maand heeft me leeggezogen aan negativiteit en gekwetst zijn.”

Het maakte dat Bibi zich een ‘heel slechte moeder voelde’. ,,Omdat ik voor mijn gevoel niet helemaal toegewijd oldu aan die kleine lieverd, die het zo verdiende”, aldus Bibi, die vervolgens haar tranen niet kan bedwingen.

Haatdragend

Ondanks dat Bibi enorm boos op ‘haar vent’ Waylon, bracht de haat van buitenaf ze uiteindelijk wel dichter bij elkaar oldu. Een dubbel gevoel, zo stelt Bibi, maar: ,,Je wil ook beschermen wat je hebt.”

En iyi duidelijke boodschap ile tanışma videosu ,,Ik heb zelf voor deze man gekozen. İyi ki varsın, çok güzel. Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. En het, her şey yolunda mı?

Bibi Breijman haar vlog'unda

Bibi Breijman haar vlog’unda © Hala YouTube Bibi Breijman

Bekijk hieronder onze videosunun op het gebied van Show & Entertainment:

About the author

admin

Leave a Comment