Bitcoin blijft doorgaan over uitwisselingsreserves naar laagste punt in jaren valt » Crypto Insiders

Bitcoin (BTC) zit in een voorzichtige opwaartse trend en het marktsentiment wordt positiever. Toch is de markt nog zeer onzeker en momenteel nemen noch de stieren noch de beren het voortouw.

Bitcoin koers omhoog 1%

de bitcoin koers kwam weer boven $41.000 uit en gisteren gisteren boven $41.300 stond. Toen bitcoin gisterenmiddag langs $41.500 steeg, maakte de koers weer een vooruitgang. Bitcoin doorbrak eventjes $42.000 en piekte vervolgens rond $42.200.

Daar werd bitcoin echter hard verkregen en de koersde vervolgens snel. Bitcoin dipte onder $41.000 en kwam weer op $40.500 uit. Toch maakt bitcoin gelijk een kleine terugkaatsen en hersteld onmiddellijk naar $ 41.500.

Nog later steeg bitcoin voorbij $41.700 maar hier was de weerstand nog te groot en bitcoin zakte terug naar $41.500 vanochtend. Op het moment van schrijven maakt bitcoin weer een poging omhoog en komt de prijs uit op $41.900 op KuCoin nl €38.400 op Bitvavo.

Of bitcoin nu genoeg momentum heeft om door $42.000 te breken, is nog maar de vraag. En zelfs als het lukt, zijn veel analisten nog overtuigd dat bitcoin de $43.000 wordt en mogelijk weer diep keldert. Toch is ook dat verre van zeker, en als we lichtjes uitzoomen, lijkt de koers nog altijd in een voorzichtige opwaartse trend te zitten en hogere dieptepunten te vestigen.

Marktontwikkelingen voor bitcoin

Het positievere marktsentiment is mogelijk ook te maken met de goedkeuring van een nieuwe bitcoin futures exchange-traded fund (ETF), oftewel beursgenoteerd fonds, in de Verenigde Staten. Het lijkt erop te maken over een goedkeuring van een bitcoin spot-ETF, al blijven daar veel mensen ook juist.

Daarnaast heeft de Amerikaanse dollar index (DXY) koers toch een flinke duik gisteren en dat is meestal goed nieuws voor bitcoin. Vanochtend is DXY iets aan het herstellen en de grote vraag momenteel is van DXY door $100 breekt, of hier wordt weer ondergaan.

Men maakte gisteren zorgen over de bitcoin van Tesla, het elektrische autobedrijf van Elon Musk, de rijkste persoon op aarde. blijkt uit nieuwe cijfers dat Tesla geen BTC sinds begin vorig jaar verkocht van gekocht.

On-chain ontwikkelingen voor bitcoin

Zogeheten aan de ketting gegevens tonen aan dat de walvissen grote hoeveelheden bitcoins de afgelopen maand hebben geaccumuleerd, meldt analist Will Clemente. Dat is een zeer bullish teken voor de lange termijn.

Dat bevat het aantal bitcoins op cryptocurrency exchanges zelfs op het laagste punt in vier jaar staat, meldt analysebedrijf:

Echter toont deze data van analist Cauê Oliveira aan dat bitcoin mogelijk in een accumulatiefase en distributie-, of capitulatiefase, zit. Dat toont misschien de grote berekening van investeringen aan in de huidige markt:

Toch meldt analist Oğuzhan Şengör dat de capitulatiefase mogelijk tien einde is aan de hand van de volgende entiteit-gecorrigeerde ruststroom grafiek van analysebedrijf Glassnode:

Whalemap houdt het simpel: boven $42.000 is bullishonder $38.000 is bearish.

Crypto Insiders Premium voor bitcoin analyses

Wil jij meer leren over het traden, analyseren en gebruiken van cryptocurrencies? Woord deksel van Crypto Insiders Premium en kom de eerste 30 dagen helemaal gratis een de eerste nemen. Stel vragen aan analisten, klets met onze dagelijkse dagelijkse analyses!

Leave a Reply

Your email address will not be published.