Bitcoin zakt weer naar $20.000 miners massaal BTC dumpen » Crypto Insiders

Bitcoin (BTC) kon, na de laatste crash van afgelopen week, de afgelopen dagen iets herstellen. werd de koers iets stabieler, maar het was niet veel te vroeg om van een trendommekeer te spreken. Het lijkt er op dat deze opluchting rally afgelopen tien einde is, maar kan bitcoin standhouden boven $20.000?

Bitcoin koers zakt weer met 5%

de bitcoin koers zakte afgelopen weekend naar een dieptepunt van $17.760 en begon toen voorzichtig te herstellen. brak bitcoin door $20.000 Zondag en gisterenochtend heroverde de koers ook nog $21.000.

Tegen gisterenavond maakte bitcoin nog een sprongetje naar $21.500, maar de koers kwam hier toen te veel weerstand tegen en vervolgens weer flink te dalen. Vanochtend bitcoin zelfs support rond $20.500, maar die begaf het ook snel.

Op het moment van schrijven komt de BTC prijs op $20.150 uit op KuCoin nl € 19.200 op Bitvavo. Dat is een daling van 6,5% vanaf de top van gisterenmiddag en een daling van 5% in de afgelopen 24 uur.

Kan bitcoin een dubbele bodem vormen?

Dat van dat bitcoin alweer uit een start stijgende lijn wig patroon valt, die de afgelopen dagen vormde, zoals in de bovenstaande grafiek is te zien. Bitcoin komt op een belangrijk ondersteuningsniveau $20.130, maar het momentum komt op verder omlaag.

Dat zou kunnen worden beteken dat bitcoin weer snel de recente laag rond $17.760 gaat opzoeken. Dat zou tot een dubbele bodem patroon kunnen leiden, wat meestal bullish is.

Toch blijft het mogelijk dat bitcoin nog diepere zakt de komende tijd, blijft de macro er nog ongezond uitzien. Ondanks dat enige totale accumulatie, heerst er nog veel angst en berekeningen onder berekeningen.

Aan de bovenkant is het belangrijk dat bitcoin weer de 200-weken voortschrijdend gemiddelde herovert, maar die ligt inmiddels op $22.400.

Bearish on-chain data voor bitcoin

Het ziet er naar uit dat de enorme uitstroom uit de Canadese bitcoin wisselkoers fonds (ETF) klopt. De hoeveelheid activa onder beheer zakte met meer dan 50% op vrijdag. Er zijn eerste instellingen bedacht dat het om een ​​fout ging, maar het is bedacht een teken van de grote intentie op de markt, ook onder plannen.

We schreven al een tijdje dat bitcoin miners flink onder druk staan. bleek dat deze miners massaal hun BTC in mei hebben gedumpt, zelfs meer dan 100% van hun productie.

Afgelopen week stuurden miners zelfs 4.700 BTC naar exchanges in een enkele dag. Dat is het vierde hoogste aantal sinds 2018 en natuurlijk hetzelfde aantal dat het einde van de bodem van 2019 werd verzonden.

Bitcoin verkocht van HODL? Onze leden stemmen

Veel investeringen hebben het natuurlijk zwaar met de recente koersdalingen. Hoe gaan onze leden uit de Discord groep voor? Hebben zij hun BTC verkocht of houden zij deze stevig vast? We hebben onlangs een peiling met deze vraag gemaakt en hieronder zijn de resultaten te vinden. Het ziet er naar uit dat de grootste groep afwacht op het juiste moment om weer in te stappen en/of bij te kopen. Houd er rekening mee dat het meestal erg moeilijk is om precies op het allerdiepste punt te mikken.

Bitcoin verkocht van HODL?

Crypto Insiders Premium voor bitcoin analyses

Wilt u verdere bitcoin-analyses ontvangen? Dan wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze dagelijkse dagelijkse technische en onderliggende analyses van bitcoin, maar ook andere crypto. Via Discord Premium kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden opgesteld op eigen ervaringen en ervaringen van onze anale uitbreidingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.