Danny de Munk ontkent geavanceerde transacties: ‘Zeer ontdaan’

eerder gesteld Danny nog in Weekend dat hij zich geen zorgen maakt om juicekanalen. Tijdens optredens blijft hij van de drank en drugs af en als er iets geks belangrijke, vertelt hij het aan zijn vrouw Jenny. Hij is zo hecht met zijn vrouw, ‘daar komt niemand tussen’.

Gepraat wordt er echt in huize De Munk. Zeker nu de video ‘schandalige praktijken’ meer dan 170.000 keer wordt bekeken. De roddelvlogger beschuldigt de zanger van drugsgebruik en vreemdgaan.

Danny heeft zich dagen stilgehouden, maar komt nu met een verklaring.

Danny is ‘ontdaan’ door de zeeren. “Een week geleden gemeld ik dat ik niets te diepgaand had van juicechannels omdat niets te verbergen heb. Achter die woorden sta ik nog heb.”, laat hij weten. Het doet mij dan ook veel pijn dat deze vastgelegden worden geuit, vooral omdat dit weerslag heeft op mijn hele gezin en familie. bij de juiste beslissingen, zodat dit op professionele wijze onderzocht kan worden.”

Bovendien valt er in de verklaring van Danny te lezen dat het ‘onaannemzeer’ is ‘dat iemand in een grote musical onder invloed van harddrugs speelt, waarin op het hoogste niveau – vaak uitgevoerd – uitgevoerd, gedanst en geacteerd moet worden’.

Dat er handelingen worden verricht in de bus van de cast en crew ‘is praktisch uitgesloten’. inschrijving voor het gerucht over seksuele handelingen in de coulisse tijdens theateroptredens. In de bus waren naar eigen zeggen minimaal 35 mensen aanwezig, in de coulisse waren ‘eveneens een groot aantal cast- en crewleden’ aan het werk.

Ook zijn advocaat van Spanje reageert. en er heeft geen gehoor- en wederhoor plaatsgevonden. nemen niet weg dat opdrachtgever zijn volledige uitvoering zal aan een onafhankelijk onderzoek.”

Ook laat de zanger weten dat hij aan het werk blijft. Verdere vragen over de kwestie worden ‘vooralsnog niet beantwoord’.

Stage Entertainment gaat naar van geruchten onderzoek doen naar mogelijke grensoverschrijdend gedrag door Danny. Het entertainment heeft kennisgenomen van de nalatenschap en gaat deze ontdekkingen, een mededeling heeft aan het ANP berichtgeving van Shownieuws.

“Deze gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny de Munk te zien was in de productie van Ciske de Rat van 2007″, aldus een sprekende van Stage Entertainment. Yvonne vertelt in haar video onder meer dat Danny onder invloed van drugs met kinderen zou gewerkt hebben in shows van Ciske de Rat. “De inhoud van het bericht heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen nader onderzoek hiernaar doen.”

Volgens de woorden kunnen medewerkers die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag altijd terecht bij vertrouwenspersonen. “Wij zijn begeleiding van speciale begeleiding met kinderen die in onze producties spelen. Zij zijn begeleiding van speciale kinderbegeleiders.”

In een eerdere video suggereerde Yvonne Coldeweijer dat Samantha Steenwijk illegale en levensgevaarlijke afslankpillen zou slikken om in een hele korte tijd 22 kilo af te vallen. Samantha klaagde de juice-influencer aan en de twee vechten dit nu in een kort geding uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.