Deze 5 topfilms kunnen je vanaf deze week streamen op Netflix en Disney+


Elke maandag zetten we de vijf tofste nieuwe films voor je op een rij, die je kunt verwachten op de grootste streamingdiensten van dit moment. Vaak nemen we er drie, deze week zijn er helaas maar twee streamingdiensten waarvan we weten welke films nieuw toegevoegd worden: Netflix en Disney+. Zo zien we de film met Bruce Willis laatste, nog een toffe Keanu Reeves-film en een nieuwe Steven Soderbergh.

Benzine Steeg (2022)


Regie: Edward Drake | Vorm: Devon Sawa, Bruce Willis, Luke Wilson, Kat Foster | Releasedatum: 26 april op NETFLIX


Atlanta. Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek.365 dagen: deze dag (2022)


Vorm: Anna Maria Sieklucka, Michelle Morrone, Rebecca Casiraghi, Magdalena Lamparska | Releasedatum: 27 april op NETFLIX


Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt moeilijk door Massimo’s familiebanden en de vertaalde Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura’s hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtheid. Zal ze hem verlaten van is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?

Bubbel (2005)


Regie: Steven Soderbergh | Vorm: Debbie Doebereiner, Omar Cowan, Dustin James Ashley, Phyllis Workman | Releasedatum: 28 april op NETFLIX


In een klein, door economische teruggang geplaagd plaatsje in het midwesten van Amerika ontstaat een bevattende driehoeksverhouding in een poppenfabriek. Martha en Kyle zijn, ondanks hun grote verschil in leeftijd, door hun lange samenwerking goede vrienden geworden. Maar hun eenvoudige wereldje komt op zijn kop te staan ​​door de komst van een nieuwe collega: de jonge, mooie alleenstaande moeder Rose. Terwijl Martha zich steeds meer gaat storen aan het karakter van Rose begint er tussen Kyle en Rose een heel eigen relatie te ontstaan. Op een morgen wordt Rose dood gevonden, gewurgd in haar eigen huis. Er wordt een onderzoek ingesteld en dat ligt heel wat zaken rond de inwoners en hun leven in dit kleine stadje bloot….

Ford tegen Ferrari (2019)


Regie: James Mangold | Vorm: Roberta Sparta, Caitriona Balfe, Christian Bale, Matt Damon | Releasedatum: 29 april op DISNEY+


Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans ’66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun persoonlijke demonen om een ​​revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto’s van Enzo Ferrari in op de ’24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966.

John Wick: Hoofdstuk 2 (2017)


Regie: Tsjaad Stahelski | Vorm: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Robijnroos | Releasedatum: 1 mei op NETFLIX


John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige operatie kan uitvoeren. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan ​​in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.