Déze bekende voetballer was Silvie Mercy in Make Up Your Mind

Ron Boszhard (58), Ferry Doedens (31), Joris Linssen (56) en Andy van der Meijde (42) kwamen samen in de derde aflevering van ‘Make Up Your Mind’. Laatst genoemdee in het RTL-programma nogmaals hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn.

“Je moet altijd jezelf kunnen zijn”

In Maak een besluitweergegeven door Carlo Boszhard, bogen de teams van Fred van Leer en Nikkie de Jager samen met gastdeskundigen Elise Schaap en Victor Mids zich over de vraag zich: welke BN’er heeft laten omtoveren tot een spectaculaire drag queen?

Na drie rondes ontvangen zowel Dee Dee Sky en Tilly Turner de ‘maak je up voor de finale’-award uit handen van mysterieuze gast Silvie Mercy. Tilly Turner werd door de jury uitgebracht met ‘de hakken in het zand’-knop om samen met winnaar Dee Dee Sky naar de finale te gaan. Eerderen afvallers Miss Danger Rose, Nina Fancy en Honey HaaiBaai zich.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard wil nieuw tv-format vol musical naar Nederland halen

De eerste afvaller was Miss Danger Rose. Deze deftige verschijning had wat moeite met lopen in het kostuum en werd ervoor weggestemd door de vakjury. Op het laatste de overeenkomsten met presentator Carlo ene Ron Boszhard. “Ik maak er wel een gewoonte van om elke keer als eerste weg te gaan”, was zijn reactie.

De inhoud waren te vinden in de naam: ‘Danger’ verwees naar de deelname van Ron aan De meest gevaarlijke wegen van de wereld en ‘Rose’ naar zijn jongste dochter. De look verwijst naar de theateropdracht in Wie Is De Mol waar Ron als eerste afviel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-fans opgelet! De Belgische versie is nu ook te zien in Nederland

Dee Sky liet haar performance er gemakkelijk uitzien en wist daarmee Nina Fancy uit de wedstrijd te werken. De fabuleuze queen wist Nikkie en Victor op het laatst te ontmaskeren, maar Fred en Elise wisten Ferry Doedens op het laatst te ontmaskeren.

‘Nina’ verwees naar zijn zus in Goede Tijden, Slechte Tijden en ‘Fancy’ verwees naar zijn Only Fans account. De junglegroene kleur in zijn outfit verwees naar zijn deelname in Expeditie Robinson.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie Robinson heeft zijn eerste finalist: ‘Niet zien aankomen’

Queen Honey HaaiBaai moest het winnen tegen Tilly Turner in de lipync ronde. De met dahlia’s versierde koningin werd door Nikkie al snel ontmaskerd als Joris Linssen. Joris over zijn deelname: “Als je kunt kiezen tussen zekerheid en avontuur, kies ik altijd voor het tweede.”

De naam ‘HaaiBaai’ verwees naar het programma waar Joris bekend van is: Hallo tot ziens. Andere verwijzingen naar het programma waren het nummer ‘Afscheid’ uit de lipsync ronde en de pruik in de vorm van de Schipholtoren. De dahlia in de outfit is een Mexicaanse bloem die verwees naar zijn Mexicaans-Nederlandse band Caramba.

De ‘maak je up voor de finale’-prijs werd uitgereikt door mysterieuze gast Silvie Mercy. Behalve de zure blik konden de panelleden niet ontdekken wie er achter deze zilveren gedaante schuilging. De naam verwees naar een voetbalvrouw en de biografie van Andy van der Meijde: Geen Genade.

“Ik dat er beste wat jongens zijn die homofiel zijn in de voetbalwereld; dat ze alleen naar buiten toe niet gaan denken, omdat ze bang zijn dat ze niet geaccepteerd worden. Wat echt een slechte zaak is. Je moet altijd jezelf kunnen zijn” , aldus de voetballer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Andy van der Meijde en Mocro Maffia-ster achtervolgd tijdens opnames

Maak een besluit is wekelijks om 21.35 uur te zien bij RTL 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.