Dit is waarom juist nu investeren in crypto interessant is! » Crypto Insiders

Het zal de meeste mensen niet zijn ontgaan dat op dit moment de koersen van de meeste cryptocurrencies diep in het rood staan. Sinds de piek van bitcoin (BTC) aan het einde van het vorige jaar is een neerwaartse trend ingezet en veel investeringen zich om die reden grote zorgen. Zijn die zorgen echter goed terecht? Ondanks dat de koersen er niet goed voor staan ​​zijn er namelijk tal van redenen te bedenken juist nu een uitgelezen kans is om te investeren in cryptocurrencies.

Volatiele markt

Het is natuurlijk geen geheim dat de cryptomarkt enorm volatiel kan zijn. De ene week staat alles in het groen en een week later zakt alles met dubbele cijfers weer naar beneden. Ook op de wisselkoersen zijn heftige valutakoersen van de koers niet bepaald een uitzondering. Crypto vooral, vooral beginners, doen er echter goed aan om te realiseren dat de koers van een cryptocurrency niet het hele verhaal vertelt.

Er veranderende verwerking voor een cryptocurrency niets als de koers koerst. Achter de schermen werkt het Bitcoin netwerk nog altijd op dezelfde manier als in 2021 deed. Als je gelooft in het Bitcoin-project, dan zou er eigenlijk geen enkele reden moeten zijn om ineens te worden afgeschrikt te worden door een betreurenswaardige koers. Integendeel, dat is eigenlijk juist een uitgelezen kans om te slaan.

Mijdt risico

Nieuwe investeringen beginnen vaak met het kopen van cryptocurrencies zoals bitcoin en ether (ETH) als de koersen enorm hoog staan. Dit is namelijk het moment dat de hype groot is en overal in de media besproken wordt over cryptovaluta. Door de volatiele markt kan dit behoorlijk fout uitpakken in de praktijk.

Dit komt gebruik benutten op het moment dat de prijs van cryptocurrencies hoog staat meer risico met zich meedraagt. Toen bitcoin veel boven de $60.000 begon in euforie waren ook risico’s op een begin neerwaartse beweging groot. Inmiddels weten we natuurlijk ook dat gegevens de bitcoin koers bijna 50% is gekelderd.

Op dit moment wordt bitcoin voor $40.000. Het risico van een investering nemen op dit prijspunt met een prijspunt dat nabij een hoogste punt ooit ligt is vele malen lager. Mocht bitcoin namelijk meer zakken, wat natuurlijk niet uit te sluiten is, dan is de pijn voor een investeerder een stuk minder. Dat is waarom, hoe gebruik het misschien ook kan voelen, op dit moment een interesse keuze is.

BlockchainTraders Groeifonds

Een uitstekend manier om dan ook daadwerkelijk op dit in cryptocurrencies te werken moment is het Groeifonds van BlockchainTraders. BlockchainTrain is een investeringsfonds dat het mogelijk maakt om een ​​goede bodem te realiseren, zonder dat je eigenlijk kennis nodig hebt.

Het fonds investeert voornamelijk in de 20 grootste cryptocurrencies en op deze manier is er optimaal geprofiteerd van de luchtvaart van de crypto markt. Daarnaast kunnen deze crypto’s ook worden gebruikt om te staken en handelen handelsbots met geavanceerde algoritmes 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het fonds gebruik maakt van verschillende investeringstechnieken, zal het fonds optimaal gebruiken meegroeien met de cryptocurrency markt risico’s worden beperkt.

Het Growth Fund van BlockchainTraders heeft een historisch vastgesteld rendement weten te geboekt is niets dan indrukwekkend te noemen. Vorig jaar werd er een van meer dan 200% behaald rendement! Daar kan menig ander investeringsfonds een puntje aan zuigen.

Voor meer informatie over BlockchainTraders en hun Groeifonds kun je kijken op de bedrijfspagina van BlockchainTraders en de beoordeling hier op Crypto Insiders.

Leave a Reply

Your email address will not be published.