Dit zijn de kandidaten in nieuw seizoen Obese: ‘Walg van m’n lichaam’

Het nieuwe seizoen van Zwaarlijvig komt bij RTL 5 aan en dat betekent: nieuwe gezichten! Negen deelnemers met obesitas gaan vanaf 1 juni in acht afleveringen de keiharde strijd tegen de kilo’s aan.

De acht worden een periodieke periode met als een gang te krijgen en natuurlijk de kilo’s te verliezen. Ze worden bijgestaan ​​door een team van deskundigen en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Metro stelt we de kandidaten voor over zwaarlijvigheid).

Negen deelnemers Obese

Iris

Iris is 30 jaar en walt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Iris doet een gezond beeld krijgen en een beter zelfbeeld te krijgen. Het team van Zwaarlijvig daarbij helpt. Iris ondergaat een metamorfose, niet fysiek, maar ook fysiek wordt ze een ander persoon.

zwaarlijvige iris
Iris. Foto: Tom Cornelissen

Marcel

Marcel is buschauffeur en werkt op de meest werkelijke toepassingen. Hij is eerder heel veel gevallen, maar al die kilo’s zitten er weer aan. Dit keer pakt hij het anders aan en staat hij onder begeleiding van de Zwaarlijvig-deskundigen. Het is een moeilijk traject voor Marcel, hij is eigenwijs en trekt zijn eigen plan.

zwaarlijvige Marcel
Marcel. Foto: Tom Cornelissen

Tony & Nikki

Het koppel Tony & Nikki hebben samen twee jonge zoons. Ze vinden door hun overgewicht niet meer aantrekkelijk en de intimiteit is ver te zoeken. Voor zichzelf, hun relatie en voor hun kinderen is het tijd om iets aan hun overtollige kilo’s te doen. Onder begeleiding van de deskundigen van Zwaarlijvig gaan ze hun samenhangen omgooien.

Zwaarlijvige Tony Nikki
Tony en Nikki. Foto: Tom Cornelissen

Geheim weg door Obese

Martin

Martin draagt ​​niet alleen te veel kilo’s met zich mee, ook een heel groot geheim. Door het verliezen van de kilo’s krijgt hij genoeg zelfvertrouwen zijn geheim met iedereen te delen. de deskundigen van Zwaarlijvig ondersteunen hem gedurende zijn traject en zien hem veranderen van een onzekere man, in iemand die de wereld aan kan.

zwaarlijvige Martin
Martin. Foto: Tom Cornelissen

Chantal

Chantal heeft samen met haar man drie zoons, waarvan één tweeling. Haar eerste zwangerschap is heftig en door de zorgen om de tweeling heeft ze zichzelf verwaarloosd. Het is tijd voor Chantal. de deskundigen van Zwaarlijvig haar begeleiden naar een gezonde, die ook echt vol te houden is.

Zwaarlijvige Chantal
Chantal. Foto: Tom Cornelissen

Aziz

Aziz is 24 jaar en de jongste deelnemer van dit seizoen. Door de coronapandemie is hij eenzaam geworden en is eten zijn uitlaatklep. Hij heeft een tussenjaar genomen om zichzelf te ontwikkelen en te bedenken wat hij wil in de toekomst. de deskundigen van Zwaarlijvig helpen hem daarbij. Aziz ondergaat een metamorfose, vindt zijn roeping en bloeit helemaal op.

zwaarlijvige Aziz
Aziz. Foto: Tom Cornelissen

Niet spelen met kinderen, dus kandidaat Obese

Bart

Bart heeft samen met zijn vrouw drie jonge kinderen. Door zijn overgewicht kan hij niet spelen met zijn zoon en dochters. Daar wil hij verandering in brengen en het team van Zwaarlijvig helpt hem daarbij. Door een traumatische ervaring uit zijn, ondergaat Bart vooral emotionele verandering en dat zorgt voor jeugd interessante oefeningen.

zwaarlijvige Bart
Bart. Foto: Tom Cornelissen

Chantalle

Chantalle heeft veel meegemaakt in haar leven en ontstaat een stoere vrouw geworden, die alles alleen aan kan. Hulp vragen is iets wat ze nooit doet, tot ze zo onzeker is geworden van haar gewicht en ten einde raad Zwaarlijvig raadplegen. De deskundigen staan ​​voor klaar en begeleiden haar naar een overeenstemming die vol te staan ​​is.

Zwaarlijvige Chantalle
Chantalle. Foto: Tom Cornelissen

Obese en is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Oude afleveringen vind je op Videoland.

Het Metro-paneel over de stelling: ‘De belasting op inkomsten uit arbeid moet omlaag, op vermogen omhoog’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Dit zijn de kandidaten in nieuw seizoen Obese: ‘Walg van m’n lichaam en voel me bejaard’

Leave a Reply

Your email address will not be published.