Filemon Wesselink duikt opnieuw in complotten: ‘Oekraïne plan van elite’

Presentator Filemon Wesselink ging voor een nieuw seizoen Filemom en de Complotten op pad ontmoette ‘andere denkers’. De periode van resultaats tijdens wat los bij kijker. De interviewkandidaten van Wesselink geloven onder meer dat de oorlog in Oekraïne een opgezet plan is en een eliteclub aan de touwtjes trekt.

Wesselink maakte meer een seizoen over complotdenkers. Allerlei complotten levenn, zeker door de komst van de pandemie, de afgelopen tijd behoorlijk op. Reden voor Wesselink om een ​​vervolg te maken op zijn programma. Waar dit keer de situatie in Oekraïne komt terugkomt en de term Great Reset komt voorbij. Een wereldagenda die wordt aangestuurd door een elitegroep, onder de noemer van het World Economic Forum (WEF).

Filemon en de Complotten interviewt sceptici

In de aflevering van komenekwielder en Gert-Jan Veneman, die zich verzetten, tegen het overheidsbeleid en BLCKBX-oprichter Flavio Pasquino aan het woord. De drie interviewkandidaten hebben een gemene deler. Zij bewandelden een spiritueel pad. Termen als meditatie, een innerlijk kompas en het onderbewuste, komen regelmatig voorbij.

Beekwielder maakt video’s van coronaprotesten en belandde meerdere keren in de gevangenis vanwege haar gedrag. Zij wantrouwt het overheidsbeleid. „Een oorlog begint niet met bommen en granaten. Een oorlog begint met propaganda, mind control, het verdelen van mensen en het onder controle houden van mensen”, vertelt zij. Zij gelooft dat de oorlog in Oekraïne gecreëerd wordt door de elite in de samenleving. „Zij sterven aan alle touwtjes trekken. Van de media, farmacie en de wapenindustrie. Noem al die maar op die baat hebben van oorlog.”

Veneman deelt eenzelfde visie als Beekwielder, hij belde zelf de makers van Filemon en de Complotten op voor een interview. Hij vraagt ​​zich af van het geld van Giro555 daadwerkelijk in ontvangen. Volgens hem is president Poetin niet de slechterik, maar de Oekraïense Zelenski. Hij zou een nazi-bolwerk willen creëren in Oekraïne.

‘Oorlog in Oekraïne hoort bij agenda EU’

Ook verschijnt Wesselink op de redactie van BLCKBX, waar Flavio Pasquino de scepterzwaait. Hij richtte dit online platform op tijdens de coronacrisis omdat hij het overheidsbeleid wantrouwde. Zijn platform groeide uit tot een voltallige redactie. Voornamelijk gebouwd door crowdfunding.

Hij vertelt dat ook hij en zijn redactie een andere kijk op de oorlog in Oekraïne. Volgens hem gebaseerd op de zelfde patroon als de coronacrisis. „Het is allemaal heel erg toevallig. Dat er een transitie in gang wordt gezet die heel erg in de kaart speelt van wat de Europese Unie wil.” Hij bevat gegevens als de EU geen oorlogen zullen plaatsvinden en zullen deëscaleren. „Maar het is alleen maar olie op het vuur de hele dag.” Hij concludeert dat de oorlog uitgerold werd zodat wij, als Europeanen, stoppen met het Russische gas. „Er was een script?”, zegt Wesselink. Pasquino voorspelt extreem schaarste en een Co2-pas. Een controlemiddel voor onder meer vliegen, voedsel en financiën.

Pasquino haalt later in de uitzending het vaccinatiebewijs aan. Volgens hem sprak Wesselink een jaar geleden uit dat er niet zou komen. Pasquino vertelt over het Digitale Covid-certificaat, dat er volgens hem komt. „Wat ik heb voorspeld, gaat gebeuren.”

Wantrouwen bij de overheid

Beekwielder voorspelt binnen een paar maanden weer maatregelen en lockdowns. Zij is ervan overtuigd dat de overheid een dubbele agenda heeft. Wesselink vraagt ​​Beekwielder naar haar uitkering die zij ontvangen van een overheid die ze wantrouwt. Dat verwijt ze eerder, maar daar is ze het niet mee eens. Ze betaalde jaren belasting en heeft gewerkt.

Bij zowel Beekwielder als Veneman kaart Wesselink ook hun achtergrond aan. Voor Beekwielder zijn dat trauma’s door jeugdzorg en prostitutie. Voor Veneman een geschiedenis met alcoholisme. De presentator concludeert dat dat een reden is “om de buitenwereld niet te vertrouwen”.

Wil je de hele uitzending van Filemon en de Complotten terugkijken? De periode van historisch vind je hier.

Hilarische Marc-Marie in Jinek: ‘Ben verliefd op Maud uit Boer Zoekt Vrouw’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Filemon Wesselink duikt opnieuw in complotten: ‘Oekraïne is opgezet plan’ en ‘elite trekt aan touwtjes’

Leave a Reply

Your email address will not be published.