George Soros: Elon Musk kapot te maken ‘Boycot Twitter!’

Als je wilt weten van Elon Musk aan de slechte kant van de geschiedenis staat hoef je alleen maar zelfs te kijken naar zijn vijanden. Wat je dan ziet is dat alle progressieve, globalistische supermachten de man tot op het bot haten en hem tegenwerken: George Soros, de EU, en Obama-fanaten.

Er is iets heel – heel! – interessant aan de hand. Hoewel Elon Musk met Tesla ‘strijd tegen klimaatverandering’ en met ‘neuralink’ hoopte een soort van ‘Mens 2.0’ te creëren is hij tegenwoordig tóch het grootste resultaat van een mondiale zwartmaak-campagne. Hoe komt dat? Wat is er aan de hand? En wie zit er eigenlijk achter die campagne?

Britse media hebben onderzoek verricht en komen tot de conclusie dat gaat om globalistische mafketels als George Soros, de EU, en Obama-medewerkers. Al die globalistische progressieve totalitaire figuren hebben de handen ineen geslagen en doen er aan om Musk kapot te maken. waarom? Omdat hij voor de vrijheid van meningsuiting zegt te staan nl Twitter overneemt.

de brief

De overname van Twitter door Elon Musk zal ons informatie-ecosysteem verder vergiftigen en een directe bedreiging vormen voor de openbare veiligheid, vooral onder degenen die al het meest kwetsbaar en gemarginaliseerd zijnMet andere woorden, als Musk wat hij zegt – de vrijheid van meningsuiting aanvallen – zullen denken dat ze het dan over blanke heteroseksuele mannen hebben, maar dat is natuurlijk niet zo.

“Onder leiding van Musk riskeert Twitter een broednest worden van misinformatie, met samenwerking van informatie-ecosysteem beïnvloed wordt op een moment dat het vertrouwen in oude instituten en de nieuwsmedia toch al op een historisch niveau is,” aldus de zeiksnorren.

“Je advertentiegeld óf Musks ego-financieren project van hem om te beginnen met principes van gemeenschapstrouwen en – veiligheid te geld van Twitter te halen als ze dat niet doen.”

Met andere woorden, maak Twitter kapot als het sociale medium niet doorgaat met censuur.

George Soros, EU, Obama

Maar wie zitten er eigenlijk achter die brief? Nou, uit onderzoek blijkt dat het niet om objectieve, neutrale toeschouwers gaat, maar om extreemlinkse activisten die er al doen om de wereld te jaren alles aan doen om de wereld te jaren hermaken.’

Een paar mensen die de brief hebben ondertekend zijn: Jesse Lehrich (Hillary Clinton), David Axelrod (Barack Obama), David Brock (Media Matters for America – Hillary Clinton – George Soros mattie)… en dan is er ook nog Access Now .

De grootste sponsor van Access Now is… Zweden gevolgd door, niet schrikken, de Open Foundational organisatie van George Soros. “Ook de berekening van Denemarken, Duitsland en Nederland grote bedragen overgemaakt aan Access Now,” de Daily Mail. “Dat geldt ook voor Canada.”

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore van in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan zelfs een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Met andere woorden, er zijn wat organisaties die hun handtekening hebben gezet onder de “brief”, maar als je naar hun sponsoren kijkt zie je dat vooral om stichtingen gaat die gesteund worden door de EU, George Soros, én Obama en Hillary- mensen, aldus de Britse krant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.