Gerard Joling omvat Johan Derksen een ‘held’ die ‘alles durft te zeggen’

Gerard Joling schoof gemaakt aan bij Beau om zijn ongezouten mening te geven over het aankomende Songfestival. Maar hij kon het niet laten om te reageren op de Derksen-rel rondom Vandaag Binnen. Want volgens Joling is Derksen een „held” en hij prijst het feit dat de voetbalanalist alles durft te zeggen.

Johan Derksen en zijn mede-VI-gezichten verdwenen na de controversiële kaarsenverhaal van de buis. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat het programma Vandaag Binnen eventueel terugsturen. Derksen en Genee wisten zelf niks af van dit gerucht.

Gerard Joling looft Johan Derksen bij Beau

Joling zal in ieder geval graag dat het programma terugkomt. „Wilfred is een soort aangever en dan duiken ze er beide in. Ik word daar blij van.” Hij vertelt dat hij zo’n tien keer in hun programma. „Het is altijd wel een snufje ordinair en daar werk ik zelf ook aan mee.” Joling is ervan overtuigd dat Derksen terug moet komen. „Ik vind het een gehouden. Als je zoveel durft te noemen en te zeggen.” De zanger vermeld dat water er genoemd en gezegd wordt in Vandaag Binnen valt onder „humor”.

later in Beau haakt Joling nog regelmatig aan bij andere discussies. Zo schroomt hij zijn mening te geven over de drukte op Schiphol. Sommige kijkers waarderen het wel dat Joling zijn ongezouten mening geeft en er hier en daar een typische Joling-opmerking in gooit.

Doorstart Vandaag Binnen?

Talpa wil een doorstart maken met Vandaag Binnen, met Derksen. De voetbalanalist zelf ontkent dat echter: voor hem is de deur echt dicht. Dat laat hij weten aan persbureau ANP. „Ik ben gestopt en daar laat ik het bij”, zegt de televisiemaker. „Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.” Derksen laat weten daar ook geen behoefte aan hebben.

Johan Derksen stopt wel met Vandaag Inside, toch niet, uiteindelijk wel? ‘Deur is dicht’

Wil je de hele uitzending van Beau bekijken? Je vindt de aflevering van hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Gerard Joling omvat Johan Derksen een ‘held’ die ‘alles durft te zeggen’

Leave a Reply

Your email address will not be published.