Getrouwd bij Sight-kijkers weer ontevreden over Joep: ‘Onbeschoft’

Het koppelsweekend is aanstaande in Op het eerste gezicht getrouwd! Maar vorige week zagen we al dat er voor sommige koppels donkere wolken zich boven het hoofd samenpakken. Bijvoorbeeld voor Kim en Antoine, die een pauze inlasten. Maar deze keer moet vooral Joep het (wederom) ontgelden bij kijkers. Hij lijkt het maar niet goed te kunnen doen bij ze en ze noemen hem „onbeschoft”.

Inmiddels zijn alle huwelijken getrouwd, op huwelijksreis geweest en hebben ze samengewoond. Nu komt dan het moment dat de stellen eindelijk gaan zien, in een villa. Presentator Carlo Boszhard inclusief het zelf al: „Er is binnen het experiment. Ik noem dat stilte voor de storm.”

Koppelsweekend in Getrouwd op het eerste gezicht

De eerste stelletjes verzamelen zich in de villa, maar Caroline komt alleen aan. „Hoelang heb je ‘m al niet gezien?”, vraagt ​​Carlo, doelend op Joep. „Twee weken”, komt het antwoord van de single bruid. „Da’s lang, hé. Dat voelt niet goed”, Carlo dan. Daar is Caroline het mee eens, maar „hij gooit het op tijd en ‘geen concrete afspraken’, dus… Twee weken geleden begonnen hij dat gevoel niet gaat veranderen en dat er niet meer dan een vriendschap in zit.” Dat moet pijn doen voor Caroline, ze blijft namelijk wel getrouwd met Joep én ook hij zal aanwezig zijn bij het koppelsweekend. Volgens Caroline zit de deur van hun huwelijk echter „enorm dicht”.

Uiteindelijk brengt Carlo Caroline naar de kamer van Joep. „Heb het leuk”, wenst hij het stel nog toe. Joep schrijft: „Komt goed.” Maar de onduidelijkheid spat ervan af bij duo. Zo stelt Joep zich al in op een einde afloop. „Als het echt niet goed gaat, hebben we geen keuze. De een kan daar slapen en de ander hier”, zegt hij, gewezen naar twee slaapruimtes. „En ik heb deze (het grootste bed, red.) al gekozen.” Zelfs later in de aflevering komt het slapen weer ter sprake en Caroline geeft aan het „niet heel chill” te vinden om in dezelfde kamer te overnachten. En Joep? Die heeft „bewust niet te veel overwogen over het hele weekend”. Wanneer Caroline zegt dat ze maar in een andere kamer gaat slapen, wijst Joep naar een pergola in de tuin. „Ja of daar, kan ook nog.” Caroline, jij een: „Dus dat vind goede plek voor mij? Bedankt.”

Kijkers boos op Joep uit MAFS

Kijkers zijn allesbehalve blij met het „respectloze” gedrag van Joep richting Caroline. In de verdere verdere wordt het er namelijk niet veel veel beter op. De emoties lopen hoog open en Caroline kan haar tranen niet bedwingen als ze Joep vertelt dat ze niet vindt dat hij hun huwelijk een kans heeft gegeven. Ook moeten de koppels hun huwelijk een cijfer geven. Er zijn tienen, vieren, negens, maar Caroline kiest voor een twee. Joep vindt zichzelf „redelijk schappelijk” en gaat voor een vijf.

Op sociale media zijn Op het eerste gezicht getrouwd-kijkers absoluut niet te spreken over zijn gedrag. Ze geven Caroline dan ook advies: kies voor jezelf en laat hem links liggen. „Het bewijs dat je niet in een boom te hangen om een ​​eikel te zijn”, „een hork en een narcist”, „het niet waard”, zijn slechts enkele van de dingen die kijkers over deze echtheid te zeggen hebben. Een greep uit de reacties:

Married at First Sight kun je terugkijken op Videoland.

Johan Derksen stopt wel met Vandaag Inside, toch niet, uiteindelijk wel? ‘Deur is dicht’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Getrouwd bij Sight-kijkers weer ontevreden over Joep: ‘Onbeschoft’

Leave a Reply

Your email address will not be published.