Glennis Grace vooral eigen pijn in eerste interview: ‘Moet ermee leren leven’ | Tonen

Met videoZangeres Glennis Grace (43) zou willen dat ze de tijd kon terugdraaien om het geweldsincident in de Amsterdamse supermarkt ongedaan te maken. In haar eerste interview sinds haar arrestatie afgelopen februari betuigt ze spijt, maar spreekt vooral over haar eigen pijn.

,,Ik heb spijt van de keuzes die ik heb gemaakt, zeker”, zegt Glennis tegen RTL Boulevard. Omdat het onderzoek nog loopt – Glennis wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade – kan ze niet zeggen wat er precies is gebeurd. Bij het gesprek waren drie managers aanwezig die daten, aldus verslaggever Aran Bade.

De artiest kan wel spreken over de nasleep. ,,Spijt is zeker. Ik ben mens, [maar] dat wil niet zeggen dat je alles maar kunt doen. Maar het is gebeurd, ik kan het niet terughalen, kon ik het maar terughalen.” En ouderen: ,,Het is niet iets wat zomaar uit je lichaam van uit je systeem verdwijnt. Daar zal ik mee moeten leren leven en dat doe ik. Het is makkelijk, maar zeker ook niet voor alle,.”

Ze vervolgt: ,,Weet je, ik ben een artiest, ik vind het allermooist om op het podium te staan ​​en mensen gelukkig te maken. Als ik de tijd kon terugdraaien, dan had ik dat meteen gedaan, zeker. Tuurlijk zwaar op mijn schouders, maar ik moet ermee dealen.”


Citaat

Het is niet iets wat zomaar uit je lichaam van uit je systeem verdwijnt. Daar zal ik moeten leren leven en dat doe ik

Glennis Grace

Veel geslapen in de cel

Glennis krijgt de vraag wat ze eigenlijk heeft gedaan toen ze na het incident drie nachten in de cel zat. ,,Ik heb heel veel geslapen en gek genoeg heb ik daar ook echt mijn tour voorbereid”, zegt ze.

In het kader van die tour trad ze voor het eerst weer op. ,,Tuurlijk, ik sta er met een heel ander gevoel. De afgelopen periode heeft mij wel een ander mens gemaakt, ook als artiest. Het is natuurlijk heel confronterend om na zo’n incident, dat heel heftig was, op het podium te staan. Je weet nooit hoe mensen gaan reageren. Natuurlijk zijn dit je fans, maar je weet het toch nooit van tevoren.”

De zangeres vooral naar de toekomst te kijken, waarin de Jumbo voor haar oorspronkelijk terrein is. ,,Online”, grapt ze over hoe ze haar boodschappen nu doet. ,,Nee hoor, ik probeer mijn leven gewoon te leven zoals ik hiervoor akte. Er zijn heel veel supermarkten, maar van de Jumbo blijf ik wel eventjes weg.”

Vechtpartij

Glenda Batta Glennis Grace echt heet, zoals afgelopen februari samen met haar 15-jarige zoon en een vriend van de familie verslag in de Jumbo-supermarkt aan de Westerstraat te Amsterdam. De zoon zou eerder op de avond hardhandig de winkel uit zijn gezet beneden hij binnen een trekje had genomen van een e-sigaret, die onder het rookverbod valt.

Glennis keerde later op de avond samen met een groep bekenden terug naar de supermarkt om de betrokken medewerkers aan te spreken. Daarbij ontstond een vechtpartij. De zangeres, en later vrij, maar zijn nog wel verdachte.

Ze mogen niet in of bij de Jumbo komen en geen contact hebben met medewerkers. De zangeres bood begin deze maand haar excuses aan voor het voorval. Ze gisteren dat ze dat ze iets heeft gedaan:

Glennis Grace.

Glennis Grace. © Brunopress

Luister ook naar de AD Media Podcast:Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.