HBO Max maakt er weer een lekkere week van met 12 nieuwe films


Elke zaterdag we op een rij welke films allemaal nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van HBO Max. Het zijn er dit keer geen twintig zoals we de afgelopen weken regelmatig, maar dit is het een mooie oogst.

Pokémon Detective Pikachu (2019)


Regie: Rob Letterman | Vorm: Ryan Reynolds, Justitie Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy


In een wereld waarin mensen Pokémon verzamelen om met elkaar te vechten, ontmoeting een jongetje een intelligent wezentje die graag detective wil worden.Babel (2006)


Regie: Alejandro González Iñárritu | Vorm: Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Achzam, Peter Wight


In de afgelegen Marokkaanse woestijn ontwaakt twee gewapend met een aanval over hun kudde geiten. Bevangen door verveling en baldadigheid besloten ze het te testen. Een enkel geweerschot veroorzaakt ontstaan ​​door een aantal kettingreacties op drie verschillende continenten niet alleen met elkaar gescheiden, maar ook voorgoed veroorzaakt. Een stel Amerikaans (Brad Pitt en Cate Blanchett), een rebellenduif Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair, die zonder toestemming twee Amerikaanse kinderen mee de grens over nemen, hebben een opnamee verbinding. Zij zullen elkaar echter nooit ontmoeten omdat ze niet in staat zijn om met elkaar te communiceren….

7 dagen in de hel (2015)


Regie: Jake Szymanski | Vorm: Kit Harington, Karen Gillan, Michael Sheen, Lena Dunham


Aaron Williams is een typische “bad boy” die is teruggekeerd van zijn eerdere afscheid van tennis. Charles Poole, briljant op de baan maar opbrengstdom in elk ander ander, is grote rivaal. De twee spelen tegen elkaar in een match die zeven afgrijze dagen in beslag nemen.

4 kleine meisjes (1997)


Regie: Spike Lee | Vorm: Maxine McNair, Walter Cronkite, Chris McNair, Fred Lee Shuttlesworth


De film vertelt het verhaal van de wrede raciale moord in Birmingham, Alama die in 1963 vond plaats. Vier jonge meisjes verloren daarbij hun leven en het land was in rep en roer. Familieleden en getuigen worden geïnterviewd uitbreiding van de racistische ex-gouverneur van Alabama.

Het huis (2017)


Regie: Andrew Jay Cohen | Vorm: Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Allison Tolman


Het huis moet gaan over een getrouwd stel dat het collegegeld van hun dochter erdoorheen jaagt. Natuurlijk hebben ze spijt van en ze doen een wanhopige poging om het geld terug te verdienen. Met behulp van de buurtbewoners openen ze midden in hun buitenwijk een illegaal casino.

Verkrachting in een kleine stad: het verhaal van Florence Holway (2004)


Regie: Jeffrey Chapman | Vorm: Edward Fitzgerald, Cecie Hartigan, Bill Holway, Florence Holway


Deze openhartige documentaire het verontrustende verhaal van Florence Holway een bejaarde vrouw uit New Hampshire die verkracht werd in haar huis op het platteland, maar die er niet in de werkelijke dader voor de rechter te brengen.

Een belofte aan Carolyn (1996)


Regie: Jerry Londen | Vorm: Delta Burke, Swoosie Kurtz, Shirley Ridder, Grace Zabriskie


Twee zusters worden achtervolgd door herinneringen aan de mishandeling door hun stiefmoeder, 37 jaar geleden. Omdat zij niet langer kunnen met de gedachte aan de moord op een derde, proberen zij de waarheid te ontdekken

Bessie (2015)


Regie: Dee Rees | Vorm: Michael K. Williams, Tika Sumpter, Koningin Latifah, Bryan Greenberg


Bessie Smith groeit van een kwakkelende zanger uit tot één van de succesvolle en succesvolste bluesmuzikanten uit de jaren twintig. Tot de dag van vandaag kennen we haar als de “Empress of the Blues.”

Toen we pesters waren (202)


Regie: Jay Rosenblatt | Vorm: Mark Athitakis, Ruth Bromberg, Wendy Newman, Jay Rosenblatt


Een definitieve conclusie definitieve definitieve dat filmmaker Jay Rosenblatt zijn schoolklas van de bassischool weet terug te vinden, de onderwijzer van die klas. Hij is een onderzoek geweest bij wat ze nog weten te herinneren van een toenmalig voorval van pestgedrag, van zo’n vijftig jaar geleden, en wat hun uitvoering is geweest.

Trofee (2017)


Regie: Christina Clusiau, Shaul Schwarz |


Een diepgaande blik op de grote machten die schuilen achter het jacht op grote dieren, en de manier waarop in de Verenigde Staten, omgegaan wordt met het bewaren van dieren.

momentum generatie (2018)


Regie: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist | Vorm: Jeannie Chesser, Tom De Longe, Shane Dorian, Fletcher Dragge


De harde kern van de beroemdste crew in de surfwereld heeft voor het eerst in de carrière hun toegezegd om hun verhaal samen te vertellen en filmmakers een uniek potentieel in hun besloten wereld. Ze geven toegang tot tienduizenden uren aan privébeelden. Als jonge tieners verlaten ze hun veilige thuishavens en gaan ze samen in een piepklein huis aan de noordkust van Oahu, waar ze samen de gevaarlijkeste golven bedwingen die Moeder Natuur biedt.

Ik ben Bolt (2016)


Regie: Ben Turner, Gabe Turner | Vorm: Usain Bolt, Nugent Walker Jr., Ricky Simms, Glen Mills


I Am Bolt is een documentaire over de snelste atleet uit de sportgeschiedenis – Usain Bolt – en geeft een kijk op het persoonlijke leven van het sporticoon uit Jamaica. We zien in deze documentaire hoe Bolt tot het uiterste gaat tijdens zijn trainingen om deze keer op keer topprestaties te kunnen leveren op de grootste toernooien en wedstrijden. De Olympische legende – bijgenaamd The Lightning Bolt – weet maar liefst negen gouden medailles te veroveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.