Hier volg je live vanuit je woonkamer de optredens op Coachella | Tonen

Coachella gaat vandaag weer van start. Traditiegetrouw kunnen mensen uit andere landen de optredens via een livestream op YouTube kijken. Grote headliners zijn Harry Styles, Billie Eillish, The Weeknd en Swedish House Mafia.

Het festival van dit is de eerste keer Coachella 2019. Op 4 april werd bekend dat de eerder aangekondigde headliners West niet meer op het festival zou optreden. The Weeknd en Swedish House Mafia zullen West vervangen als headliners op de zondagse data van het festival dit weekend.

Tijdens het festival zijn er online drie livestreams beschikbaar op YouTube. Naast de optredens zullen er ook interviews en inhoud achter de schermen te zien zijn op de streams, die wereldwijd gratis te bekijken zijn. De livestreams beginnen op vrijdagnacht 02:00 Nederlandse tijd. Lig je dan al lang en fokken in bed? Geen zorgen, je kunt terugspoelen op de streams. De streams zijn beschikbaar tot aanstaande maandag.

Het tijdschema van alle optredens op Coachella vind je hieronder (let op: om de Nederlandse tijd te berekenen je nog negen uur bij de tijd op het affiche optellen!).


Op Coachella stikt het van de influencers en bekende artiesten die het festival bezoeken. Afgelopen weekend waren ook een aantal bekende Nederlandse gezichten te vinden op het festival. Denk aan Rianne Meijer, Juultje Tieleman en Romee Strijd samen met manager Sara Rottenberg. Ook YouTuber Kalvijn was aanwezig, samen zijn vriendin en influencer Nina Warink en beste vriendin Marije Zuurveld.Luister ook naar de AD Media Podcast:Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.