entertainments

Jaren doe je je en iyi om elkaar te negeren – en dan stuurt de EO Bert van Leeuwen

Written by admin

Jaren doe je je en iyi om elkaar te negeren, dood te zwijgen en te ontlopen. Jaren, en büyük ailedir. Er zijn verjaardagen tr Kersten gvierd bir araya geldi wisselende setjes zorgvuldig gecureerde, çatışmamijdende aileden, soms ontstaat er alsnog nieuwe onmin kapıdat aileden partij kiezen, of juist niet kiezen. Een flinke brouillade aile bandında kan lang duren, en op den duur wordt het een soort smeulende composthoop içinde en hoekje van je hart. Blussen, başlı başına salaktır, maar het stinkt wel.

Maar gitti, zo’n ruzie houdt een family dus al weet ik hoe lang in de greep, en dan stuurt de EO sunucusu Bert van Leeuwen. Hij praat eens bir araya geldi die, en daarna bir araya geldi die, en inineens alles opgelost’tur. Binnen éen draaidag. En dat al 22 seizoenen minibüs Het aile dil. Çapa dan? Son zamanlarda, en iyi televizyonlarda, televizyonlarda, Bert van Leeuwen’de pek çok seçenek var.

Belangrijk öğesi, aile de vete wil oplossen dat er één iemand’dir. De ‘aangever’ heet programma içinde ölür. Degene, zeg maar, en iyi ve en iyi seçimler. Maandagavond, Sterre (21) tarafından yönetildi. In ruzie twee van de afevering wenste Jos verzoening tussen zijn kardeşler Mario en Ad. Oorzaak van de ruzie hakkında de aangever verstrekt bilgileri, maar helpt ook zoeken naar mogelijke oplossingen. Hebben de ruziënde partijen nog iets gemeenschappelijk? Vader en dochter delen en verleden bij de fanfare, hij 25 jaar trompetçi, zij majorette idi. Bij de broers, speelgoedautootjes (Ferrari en een Ford Mustang’da) uyarıldı.

Kleine sinir bozucu

Bert van Leeuwen op pad’de potansiyel olarak bir araya geldi. Ik weet niet helemaal zeker of zijn bezoekjes aan de ruziemakers onaangekondigd zijn. Zowel dochter Sharon als vader Hans en zijn nieuwe vriendin Wies zaten zaten er keurig gekapt bij en hun huizen waren spic en span. Bert van Leeuwen brengt het ontstaan ​​van de ruzie terrug tot kleine brokjes één gebeurtenis’in irritatie of ooit deur dicht tapu. Vader Hans nam zijn nieuwe vriendin mee naar het favori restoran van zijn overleden echtgenote en şaka daarover tegen zijn dochter. Broer Ad zei tegen Mario en yüksek normaal en küçük ton tegen z’n echtgenote en ton Mario niet voor z’n kritiek açık ve kon hij van Ad de “tering krijgen”.

welke volgorde de familieleden worden bezocht içinde het uitmaakt afgevraagd bana afgevraagd. Ga je eerst naar de boze ‘boosdoener’, eerst naar de boze ‘aangedane’? De vader-dochterruzie’de kwam eerst de ongevoelige vader aan het word en daarna de gekwetste dochter. Bij de broers, ilk olarak, en iyi şekilde, daha önce de değerlendirildi. De volgorde lijkt niet zoveel uit te yapılmıştır. Partiden maakt ve partijen, ieder afzonderlijk, en witte EO-limuzin stappen en zich naar en restoran laten rijden waar ‘de ander’ misschien wacht? De druk van de camera zal helpen. Verder zag ik op de aftiteling mr. Corine de Jong staan, arabulucu, çok memnun oldum.

Smeermiddel

Voorlopige conclusie: beide ruzies van maandagavond lijkt de ‘aangever’ het smeermiddel. De moeder verzoent omdat haar dochter dat graag wil. De twee broers willen broer kuru niet laten zitten. Maar dit, her şeyin başıdır. Daarna gaat de familie, elkaar aan tafel (en de kamera uit?) ile tanıştı. Her şeyin üstesinden gelmenin en iyi yolu. Dat smeekt om een ​​serisi Ailesi yok. Bert van Leeuwen, her şeyi yakından takip ediyor. Her şeyi iyi biliriz.

About the author

admin

Leave a Comment