Khloé Kardashian’s Met Gala-debuut: fans zeggen allemaal hetzelfde

Ondanks het feit dat meerdere van haar zussen al regelmatig de show van gestolen hebben op de rode loper het Met Gala, zagen we de afgelopen jaren niet voorbij komen op het bal. Eindelijk is daar verandering in gekomen: Khloé was dit jaar wel aanwezig. Toch hebben haar fans iets te zeggen over haar debuut.

Jij gaat Khloe!

De Kardashians op het Met Gala

De Kardashian-Jenner clan staat bekend om hun iconische Met Gala-looks door de jaren. Ook dit jaar ontdekt zij aandacht van zowel fans als media te trekken. Zo gericht Kim Kardashian vriend en vijand toen zij de rode loper betrad in een iconische glitterjurk van Marilyn Monroe.

Kendall Jenner droeg een prachtige zwarte creatie van Prada. Toch viel fans iets anders op: namelijk debleekte wenkbrauwen van het supermodel.

De outfit van Kendall’s jongere zus Kylie Jenner viel minder in de smaak bij fans: velen hadden kritiek op de witte pet die volgens hen totaal niet bij het thema ‘Gilded Glamour’ paste. Verder gedragen Kylie een witte (trouw)jurk van Off-White, om oprichter van het merk Virgil Abloh – overleden afgelopen november overleden – te eren.

met gala 2022
Kylie Jenner woont het 2022 Met Gala bij – Foto door Gotham/Getty Images

Ook Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker kon natuurlijk niet ontbreken op het Met Gala. Kourt vertelde een verslaggever op de rode loper dat ze niet goed over het thema hadden nagedacht, en uhhh ja, dat was te zien. Fans waren niet erg te spreken over Kourtney’s look. Gelukkig wist Kravis de aandacht van de teleurstellende outfit af te houden door middel van wat PDA. Nog een keer.

Kourtney Kardashian en Travis Barker wonen de 2022 Met Gala Celebrating bij – Foto door Gotham/Getty Images

tien sleuf: momager Kris. Ook Kris was aanwezig op het Met Gala en deelde op Instagram wat plaatjes van haar eigen look (ze gedragen een prachtige lichtgele jurk van Oscar de la Renta) én die van al haar dochters. Zo lief, een typische trotse moeder. *Je doet het geweldig lieverd*

Khloé’s Met Gala-debuut

Khloé’s look is zeker niet onder voor die van haar zussen. Voor haar Met Gala-debuut gedragen ze een prachtige gouden jurk ontworpen door Jeremy Scott, met een zwarte een schouder jas die losjes over haar schouder en arm hing.

Volgens Mirror vond Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour, die het gala organiseert, Khloé niet bekend genoeg. Afgelopen september kost KoKo al op dit gerucht.

“Khloé nu je online bent, vertel alsjeblieft dat de geruchten over het gala waar zijn, want ik zal die botten van dinosaurussen verbranden @khloekardashian, verduidelijk alsjeblieft, bedankt” , vroeg een bezorgde fan op Twitter. Hierop antwoordt Khloé met “Absoluut NIET waar.” Haar aanwezigheid op het Met Gala 2022 gefilmd dit dus.

Reacties fans

Kardashian-fans waren maar wat blij met de aanwezigheid van Khloé op het Met Gala 2022 en ze zijn hetzelfde geworden op Twitter.

Ook op Instagram zijn fans mega enthousiast over Khloé’s aanwezigheid op het bal én haar look. “Mijn mooie Khlo!! Ik ben ZO trots op jou en deze geweldige grote stap. Je hebt het altijd verdiend en je KREEG HET 😍 mooie nacht met een prachtige koningin. Hou van je ️”, “JIJ AT!!! KONINGIN! ” en “Gisteravond was van jou!” luiden verschillende reacties van fans.

Khloé zag er inderdaad verbazingwekkend uit en we kunnen niet wachten om haar te zien bij de volgende editie van het Met Gala.

Khloé Kardashian en The Rock hebben een hilarische interactie met een ietwat pittig onderwerp op Instagram

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Kardashian-fans zeggen allemaal hetzelfde over het Met Gala-debuut van Khloé Kardashian

Leave a Reply

Your email address will not be published.