‘Manchester United opent gesprekken met zaakwaarnemer Timber’

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten rond Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 24 april

‘Manchester United opent gesprekken met zaakwaarnemer Timber’

Manchester United heeft gesprekken met de zaakwaarnemer van Jurriën Timber geopend. Dat meldt mufcmpb, een Twitter-account met bijna 180.000 volgers. Zij schrijven verder dat Timber ervoor open zou staan ​​om Ten Hag deze zomer te volgen naar United. In de komende weken worden er meer updates verwacht, maar ‘inmiddels zijn de gesprekken gaande’, schrijft mufcmpb.

‘Martínez op het lijstje van FC Barcelona’

Lisandro Martínez staat in de belangstelling van FC Barcelona, ​​zo meldt het Spaanse Mundo Deportivo. De Catalanen zullen in de Ajacied een versterking voor de defensie zien en zijn onder de indruk van de kwaliteiten van de verdediger. De krant meldt verder dat de Amsterdammers het ook zien zitten om enkele jonge talenten van FC Barcelona in de deal te voorkomen. Naast Martínez heeft de Spaanse club ook andere versterkingen op het oog. Zo staan ​​César Azpilicueta en Antonio Rüdiger op het lijstje van trainer Xavi Hernandez.

Vrijdag 22 april

‘Manchester United kan Antony ophalen voor 65 miljoen, club wil ook Martínez en De Ligt’

Volgens het Engelse medium De tijden kan Antony voor zo’n 65 miljoen euro (55 miljoen pond) de overstap maken naar Manchester United. De toekomstige club van Erik ten Hag zal in de zomer zijn slag slaan op de transfermarkt en Antony geldt ook als een transfertarget. De Engelse topclub wil echter nog meer spelers naar Old Trafford halen. De tijden ook mee bezig Lisandro Martínez en oud-Ajacied Matthijs de Ligt.

‘Ajax ook gelinkt aan de Braziliaanse middenvelder Pablo Maia’

Ajax lijkt zaken te willen doen met São Paulo. Donderdag kwam al naar buiten dat de Amsterdamse club interesse zou hebben in verdediger Miguel Henrique en nu brengt het Braziliaanse medium Radar Esports naar buiten dat Ajax ook belangstelling voor middenvelder Pablo Maia. De 20-jarige middenvelder wist dit seizoen al enkele belangrijke doelpunten voor São Paulo te scoren.

Donderdag 21 april

‘Ajax toont interesse in São Paulo-verdediger Henrique’

Ajax heeft interesse getoond Miguel Henriquezo schrijft het Braziliaanse Lans. Het betreft een verdediger die momenteel nog niet actief is in het Onder 20-team van São Paulo. Naast Ajax zou ook FC Porto, Sporting Portugal en Estoril de prestaties van de achttienjarige Henrique met bovengemiddelde interesse volgen. De band tussen Ajax en de Braziliaanse club wordt als niet te ontwijken aspect genoemd.

Woensdag 20 april

‘Manchester United een miljoen voor Van der Gaag’

Mitchell van der Gaag gaat Erik ten Hag achterna naar Manchester United. Woensdagavond werd duidelijk dat de huidige assistent-trainer van Ajax een akkoord met de Engelse macht heeft bereikt en de spiegel claim meer details achter deze deal te weten. Volgens het Engelse medium Manchester United maar liefst een miljoen euro om Van der Gaag over te nemen van Ajax. Ten Hag had bij Ajax gelimiteerde afkoopclausule van twee euro, maar de Amsterdammers vooruitgang hun poot aanvankelijk te gaan beginnen met Ten Hag mee te laten beginnen. Voor een bedrag van een miljoen euro zijn Ajax en Manchester United naar een overeenkomst tot een akkoord gekomen.

‘Álvarez optie voor Ten Hag bij Manchester United’

Edson Álvarez zou Ajax-trainer Erik ten Hag volgens Marca kunnen volgen naar Manchester United. De krant schrijft dat Ten Hag en Manchester zich onder meer richten op de komst van een verdedigende middenvelder en lvarez verleden met zijn Spaanse kwaliteiten in het geschetste profiel. Hoeveel geld de Mexicaan Ajax zou moeten opbrengen wordt niet gemeld.

Dinsdag 19 april

‘Mazraoui is rond met Bayern München’

Het is definitief volgens Sport Bild: Noussair Mazraoui is vanaf komend seizoen speler van Bayern München. Het contract van de Ajacied loopt deze zomer af en daar kan hij transfervrij vertrekken. Volgens het medium is de rechtsback persoonlijk akkoord met de Duitse topclub, resulterend in een transfer een zekerheid te noemen.

Maandag 18 april

‘Ajax richtvizier op Braziliaan Matheus Araújo’

Ajax zou geïntereseerd zijn in Matheus Araújo van Corinthians, zo meldt Meu Timão. De Braziliaanse middenvelder, negentien jaar oud, is geen vaste kracht in de selectie van Corinthians 1, maar heeft veel indruk gemaakt in het O20-elftal. In 64 duels heeft hij 15 keer gescoord. Ajax zou nog geen officieel bod hebben, maar denkt na over een beginbedrag van vijf miljoen euro. Araújo staat er goed op bij zijn club, ook al heeft hij slechts één officieel duel in de hoofdmacht gespeeld. Eind 2021 verlengde hij namelijk zijn contract tot en met 2024 met daarbij een afkoopclausule van vijftig miljoen euro voor buitenlandse clubs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.