Media Inside-kijkers loven tafeldames Emma Wortelboer en Britt Dekker

Het programma Media binnen, de één waardeert het, de ander vindt het drie keer niks. Maar veel kijkers prijzen de uitzending van beelden. Want volgens het enthousiaste kijkerspubliek weten presentator Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman het laatste medianieuws goed te brengen. Maar tafelgasten Britt Dekker en Emma Wortelboer stalen afbeelding van de show.

Wortelboer en Dekker doen het goed bij de Media binnen-kijkers. Wil waar Van Roosmalen en Groenteman vaak satirisch en sarcastisch zijn, lijken de tafeldames vooral ongefilterde zelf.

Kijkers loven Britt Dekker en Emma Wortelboer bij Media Inside

In Media binnen worden de nieuwste programma’s en actualiteiten uit de mediawereld besproken. Britt Dekker staat bekend om haar typisch. Zo vertelt ze onder meer over haar interview met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze legt uit dat Máxima zich verslikte in een worteltje. Dekker uiterlijk zich dat de koningin ook gewoon een mens is. „Toen dacht ik: ‘Oh ja, die kan ook gewoon een worteltje in haar kiel krijgen’.”

Later komt ook de uitzending van Collegerondleiding ter sprake, die vlak voor Media binnen werd uitgezonden. Tim Hofman schoof aan bij Twan Huys om tegenover vierhonderd studenten zijn verhaal te doen.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman halen uit naar Tim Hofman

Van Roosmalen en Groenteman uiten zich vaker enigszins kritisch richting Hofman. Het irriteert hen dat Hofman zo „deugt”. Dekker gooit zelfs de term “big dick-energy” in. En dat is waarom Van Roosmalen en Groenteman zo’n moeite hebben met Hofman.

Emma Wortelboer wil niet bij HLF8 aan tafel

Volgens sommige kijkers van Wortelboer en Dekker van niet altijd de satirische toon van Groenteman en Van Roosmalen Op social media positieve reacties op de dames die bij de Media binnen-mannen aanschoven. „Volgende week weer graag deze tafeldames” en „twee ideale tafeldames”, klinken sommige reacties.

Later in de uitzending wordt ook HLF8 van Johnny de Mol besproken. Rond die talkshow is nogal wat te doen, omdat de Mol wordt uitgevoerd van mishandeling. Wortelboer kaart aan dat moeilijk is om de talkshowtafel daar te vullen. Zelf heeft ze, naar eigen zeggen, een uitzending afgezegd. De Mol zou haar daarna persoonlijk hebben teruggebeld om zijn kant van het verhaal te doen. „Ik ben daar niet prettig bij. Dan moet ik daar de roze olifant in de kamer gaan vermijden.”

Wil je Media Inside terugkijken? De periode van historisch vind je hier.

Tim Hofman in College Tour over bedreigingen: ‘Veiligheidsknop voor helikopters’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Media Inside-kijkers loven tafeldames Emma Wortelboer en Britt Dekker: ‘Zó gelachen’

Leave a Reply

Your email address will not be published.