NiceHash omzeilt Lite Hash Tariefbeperking van alle RTX 30-videokaarten – Computer – Nieuws

U mist mijn punt door te praktisch en naar het scenario te kijken, durft een beetje te dromen. Tien eerste gaf ik al aan dat ik mijn hoepel op een goed lopende crypto al heb geplaatst, vooral dankzij binaire handel op markt enz. In post hierboven omschrijf wat een goed lopende crypto-valuta had kunnen aan de wereld.

Aan alles wat te lezen zie ik u een onrealistisch vertrouwen in het beleid van meer, heeft altijd een agenda die bijna nooit puur rationele plannen maken.

Als student economie en computerwetenschappen, deel ik dit sentiment totaal niet en zie ik grote problemen met elke vorm van monetair beleid. Ik ben van mening dat een economie met rust gelaten moet worden, tenzij absoluut noodzakelijk. Monetair beleid gaat altijd ten koste van pareto efficiency.
Om ff heel kort in te gaan op al uw punten:

Kijk eens hoe lastig de monetaire situatie binnen de EU is. Een munteenheid die kan devalueren is een niet probleem in veel opzichten.
Elk beleid kan een keuze zijn. En beleid is altijd een tussen verschillende belangen dus er is altijd iemand die het beleid vindt. Geen beleid kan ook gewoon wanbeleid zijn en denk voor geen moment dat het rijken van de wereld zal plaatsvinden waar jij als normaal zou kunnen worden. Het tegendeel is praktisch gegarandeerd.

Onze huidige is een directe gevolg van het massaal sinds 2008, hier in Europa en in Amerika. De rijken hebben de meest geprofiteerd van de lage rente tussen 2008 en 2022 en hebben dat geld massaal gebruikt om aandelen te kopen. Nu de voortzetting van de druk door de geldkraan open te houden.

Pegging is ook gewoon een beleidskeuze. Dat is iets waar je als ander land ook gewoon op kunt reageren. China hanteert veel meer (en ergere) maatregelen die voor oneerlijke concurrentie zorgen. En ze zullen landen nooit kunnen dwingen om een ​​valuta tot enige valuta te maken. Je kunt pegging met crypto helemaal niet voorkomen.

Klopt, een land moet ook zelf weten van ze zich aan een andere munt willen linken of niet, maar er zijn een boel risico’s met pegging. Ten eerste is het duur, want je moet constant buitenlandse valuta kopen en verkopen om de prijs te stabiliseren. Daarnaast maak je je kwetsbaarheid voor “Speculative Attacks” waarbij grote spelers proberen je link te breken.

En je zegt het al zelf, crypto is prima te regelmatig (en het moest wel gebeuren). Globale criminaliteit is helaas gewoon een feit en witwassen is een kernfunctie binnen dat circuit. Daar moet je als overheid tegen optreden opbrengst in welke valuta dat gebeurt. De overheid geeft er niet om of je EUR, USD of BTC gebruikt, moet dat witwassen worden aangebracht.

De meeste Criminelen gebruiken gewoon cash, vastgoed, en ruilhandel als vormen van betaling, crypto geeft alleen een significant voordeel aan cybercrime. een crypto effectief door een gereguleerd kan worden, publicatie het zijn functie in mijn

Over dat voorbeeld met Turkije kan ik alleen lachen. Als jij die persoon niet wilt uitbuiten, betaal hem dan gewoon in EUR of USD of RUB of wat dan ook

Lach wat u wilt, maar u maakt het zelfde argument als ik, betaal de persoon niet met de Lira. Euro, USD en BTC etc zijn allemaal prima opties. Ga hem niet met RUB betalen om te helpen met stabiliseren van RUB ( als veel mensen dit doen). Wat weer een goed voorbeeld is van hoe politiek en valuta onlosmakelijk zijn verbonden, en waarom een ​​neutrale valuta nodig is.

[Reactie gewijzigd door holhuizen op 9 mei 2022 10:38]

Leave a Reply

Your email address will not be published.