Nicol Kremers was aan het werk!

Bijna 700.000 tv-kijkers gisteren weer eens goed zitten voor Massa is Kassa. Maar veel van de trouwe volgers van de reality-soap over de bekende vakantieparken-familie bijna bijna direct van hun stoel. Diva Nicol Kremers stak namelijk de handen uit de mouwen. Met een dweil, een stofzuiger, alles.

Nicol – vrouw van vakantie-miljonair Peter Gillis – staat in Massa is Kassa vooral bekend om zo weinig mogelijk arbeid bevorderen. Of beter gezegd: op niet zo’n vriendelijke manier anderen vertellen wat zij voor haar moeten doen. Een dooie uit de vijver halen? Een appartementje uitsoppen? Een emmertje verf de trap op sjouwen? Niks voor ons Nicolekke, om het in de taal van haar lief Peter Gilles te zeggen. Slavernijde kijkers het eerder al. Yoga met haar mini-honddat levert haar nog enkele zweetdruppeltjes op.

Caravans poetsen in Massa is Kassa

Werknemers op de parken van Gillis & Co moeten drie caravans per uur verfijnen. Beste veel, vinden zij. En zeker te veel om nog wat extra poetswerk te doen. Nicol wilde in de aflevering van weten hoe het zit en ‘ging aan de sop’ een stopwatch meeliep. „Als ik deze caravan nou in tien minuten schoon heb, dan hoeven ze daar niet meer mee aan te komen”, zegt ze strijdlustig met emmer en doek in de handen. „Let maar op je nagels”, roept Peter tijdens het beeldbellen op. Dat gebeurt als Nicol één koelkastdeur heeft gedweild. Of de stopwatch op stop is gezet en z’n naam zo eer aan doet, is niet helemaal duidelijk.

Nicol Massa is Kassa
Je ziet het goed: Nicol is in Massa is Kassa een caravan aan het aanpassen. Screenshot: SBS6 / Massa is Kassa

„Ik ben nog geen vijf minuten bezig en ben al bijna klaar”, geeft Nicol vervolgens als tussenstand. „En dan heb ik nog smetvrees ook. Maar ja, als je alleen maar loop te lanterfanten…” Ze klokt een tijd van 9 minuten en 12 seconden uiteindelijk. Oh, maar dan moet ze nog wel stofzuigen. Tegen Peter, die altijd precies op het juist van moment komt controleren, een beetje narrig: „Je hoeft niks te vertellen over werken, want dat heb ik genoeg gedaan.”

Peter Gillis moppert en commandeert

Kan best zo zijn in haar vorige leven trouwens, maar kijkers hebben het haar in Massa is Kassa maar vaak zien doen. En Peter Gillis? Arme Nicol, want het enige wat hij doet is mekkeren. En daarna: „Ik ga weer aan het werk, want ik heb het druk hè.”

Nico ook trouwens. Wil je ook de paspoppen van haar toekomstige seksshop nog aankleden. En nog meehelpen achter de bar van een van de vakantieparken ook (zonder twijfel ging ze daar hierboven op in). Dat wordt met zware oogleden vroeg naar bed vanavond. Haar Peter? Die hangt aan de bar natuurlijk, waarachter hij zijn geliefde staat in te tappen. Hij commandeert een wijsheid aan de snackbakker van dienst: „Nooit met lege handen teruglopen!” Vervolgens vraagt ​​hij Nicol zeventien keer om een ​​Rivella en weet hij alles beter.

Qua werken heeft Nicol het deze aflevering in elk geval van haar commanderende miljonair gewonnen. Die laatste heeft het vooral druk met zeggen dat hij het druk heeft. Hoe dan ook, de kijkers van Massa is Kassa keek hun ogen uit: Nicol. Is. Aan. Het. Werk.

Reacties op Massa is Kassa

Op Twitter is het niet vaak feest, maar goed ook Massa is Kassa door SBS6 wordt uitgezonden (de aflevering van terugkijken kan hier). Lees je een aantal reacties op de zware klus van Nicol.

Docu William en Kate kijkt lekker weg, maar meer dan een uur geneuzel wel wat veel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Kijkers Massa is Kassa verbijsterd: Nicol Kremers was aan het werk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.