Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 18)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste en nieuwe films, series, muziek e-books.

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 18)

Netflix

LOIN DU PÉRIPH

Twee taken moeten na jaar opnieuw en onderzoeken een moord in een politiek en verdeelde tien Franse stad waar een samenzwering, dreigen.

Loin du Périph kijken

BLOEDZUSTEN (S01)

Beste vriendinnen Sarah en Kemi, aan elkaar verbonden door een gevaarlijk geheim, vluchten vluchten zijn eigen verlovingsfeest is verdwenen.

Blood Sister kijken

CLARK (S01)

Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, het omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term ‘Stockholm-syndroom’. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.

Clark kijken

HBO Max

DE TRAP (S01)

The Staircase is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Michael Peterson (Colin Firth), zijn grote gezin in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson (Toni Colette).

The Trap kijken

FBOY-EILAND (S01)

In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor het kiezen van de vrouwen uiteindelijk? FBOY ISLAND is een programma met een knipoog naar het datinggenre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt: kunnen FBOYS echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?

FBOY ISLAND was de meest succesvolle lancering van een HBO Max Originele reality-serie sinds de start van het platform en wordt weergegeven door stand-up comedian Nikki Glaser.

Fboy Island kijken

Amazon Prime-video

EEN ZEER ENGELS SCHANDAAL (S01)

Het verhaal gaat over Jeremy Thorpe, leider van de Liberale Partij tussen 1967 en 1976. Hij heeft een analyse gemaakt van een huurmoordenaar te hebben ingehuurd om Norman Scott te doden, blootgesteld zijn ex-geliefde. Scott zou hem in de jaren ervoor hebben gechanteerd met de dreiging van homoseksuele relatie bekend te maken.

Een heel Engels schandaal kijken

BOSCH: LEGACY (S01)

Bosch verdient nu zijn brood als privédetective, twee jaar boven de LAPD vertrokken en merkt dat hij samenwerkt met de eerdere vijand en eersteklas advocaat Honey “Chandler”. Ondertussen waagt Bosch’ dochter Maddie zich in de wereld van de LAPD.

Bosch Legacy kijken

Disney+

MARVEL STUDIO’S: LEGENDS (S01)

Bezoek de epitische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks toegevoegd aan de serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Deze serie verweeft de vele draden die samen het ongeëvenaarde Marvel Cinematic Universe vormen.

Marvel Studios: Legends kijken

Videoland

VALSE HITLER (S01)

STERN-journalist Gerd Heidemann heeft al een tijdje geen belangrijk artikel meer geschreven en is naarstig op zoek naar een primeur. Konrad Kujau verdient zijn geld met het verkopen van nep nazivoorwerpen. Hij komt op het idee om dagboeken van Hitler te gaan schrijven en verkopen. Een collega van Heidemann, de jonge Elisabeth Stöckel, doet onderzoek naar het SS-verleden van acteur Horst Tappert en stuit op de van haar vader.

Nep Hitler kijken

Ziggo

REGERING (S04)

Deze serie speelt zich af in de 16e eeuw in Frankrijk en gaat over het leven van Mary, Queen of Scots. Mary is al sinds haar zesde de Koningin van Schotland. Als tiener wordt zij naar Frankrijk gestuurd om te trouwen met de knappe zoon van de Franse Koning. Dit om de goede band tussen Schotland en Frankrijk in stand te houden.. Romantisch? Niet echt.. Want het gaat niet om het hart maar om politiek en economie.

Bestuur kijken

Pathé Thuis

AMERIKAANSE ONDERDOG

Het verhaal van de Most Valuable Player en Hall of Fame quarterback Kurt Warner. Waar hij begon als vakkenvuller in een supermarkt groeide uit als één van de grootste American Football-sterren ooit.

American Underdog kijken

Spotify

HART OP MIJN MOUW – ELLA MAI

Hart op mijn mouw luisteren

Verhaaltje

MIJN LAND, MIJN BLOED

Mijn land, mijn bloed van Eline Rosenhart speelt zich af in Tel Aviv, 2015. Spanningen rondom de al-Aqsa-moskee in Jeruzalem leiden tot een nieuwe golf van geweld. De diepgewortelde idealen van jonge mensen worden op de diepgewortelde gesteld. De bouw in Wael werkt illegaal in de bouw Tel Aviv. Hij verlangt naar een toekomst met zijn verloofde, met wie hij pas mag trouwen als zijn huis in Bethlehem is afgebouwd. De Israëlische Yahav keert na een relatie verbroken terug naar haar ouderlijk huis in een buitenwijk van Tel Aviv. Onverschrokken grijpt ze elke gelegenheid aan om te strijden voor haar linkse idealen. De Nederlandse officier van justitie heeft de sociale verdeeldheid binnen de Israëlische samenleving in het dagelijks leven en in haar relatie met Yahavs tweelingbroer ontdekt. Na enkele dramatische gebeurtenissen moeten Wael, Yahav en Nienke beslissingen nemen hun toekomst compleet zal veranderen. Eline Rosenhart schreef eerder de succesvolle roman Ik zal verborgen zijn en de Young Adult-roman In liefde verbonden. Ze geschiedenis van het Midden-Oosten en Afrika aan de Universiteit van Tel Aviv en woonde ruim acht jaar in Israël.

Mijn land, mijn bloed geproduceerd

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 18)

Kobo

MOEDERS

Herman van Veen schrijft over zijn moeder en grootmoeder. Over zijn dochter die moeder werd. Over zijn eerste viooljuf, met wie hij er een moeder bij gekregen. Over de moederfiguren in zijn leven.

In Moeders gaat Herman van Veen terug naar de Kievitdwarsstraat in Utrecht waar hij werd geboren. Hij schrijft over zijn moeder en haar moeder, maar ook over hoe zijn dochter moeder werd en over zijn eerste viooljuf, met wie hij er een moeder bij kreeg. Over waar je vandaan komt, hoe dat je vormt en hoe je ermee verbonden blijft.

Moeder geeft kusjes op nul plekjes. Mompelt: ‘Zul je wel voorzichtig zijn en schat, je vader had dat ook.’ Moeder wast je handen, leert je knopen knopen, veters strikeken, het omkeren van dubbeltjes. Als ze boos is heeft ze altijd lichtjes in haar ogen. Fluistert: ‘Luister nooit naar goede raad, namens die van mij.’ Is ze droef draagt ​​een zonnebril. Uit haar mond vliegt ooit een vogel. Daarna wordt het in de Hema stil.

moeders lezen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 18)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is natuurlijk nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.