Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 19)

Het is weer weekend en dan verdiepen we ons maar al te graag in al dat moois dat de streamingdiensten voor ons in petto hebben. Van films en series tot e-books en muziek op Spotify, Nieuw deze week heeft het allemaal. Hier ontdek je de leukste en nieuwe films, series, muziek e-books.

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 19)

Netflix

COOLE ABDOUL

Het waargebeurde verhaal van Ismaïl Abdoul, de Gentse bokser. Hij heeft maar één doel: de absolute top bereiken in de bokswereld. Hier moet hij wel de juiste keuzes maken…

-> COOL ABDOUL kijken

DE ADVOCAAT VAN LINCOLN (S01)

Topadvocaat Mickey Hallera uit LA is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekend Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

-> THE LINCOLN LAWYER kijken

HBO Max

HACKS (S02)

Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, een 25-jarige verschoppeling.

-> Hacks in de Play Store

Amazon Prime-video

DE KOERIER

1962. Terwijl de Koude Oorlog de wereld bedreigt, gaat het leven van de onopvallende Britse Greville Wynne zijn gewone gang. Tot hij plots wordt gecontacteerd door de CIA en MI-6. Ze willen hem als spion naar Moskou sturen om contact te leggen met Sovjetofficier Penkovsky. Ondanks Grevilles totale gebrek aan ervaring, moeten de mannen samen geheime staatsinformatie het land uitsmokkelen. Een levensgevaarlijke missie én race tegen de klok, want de kans op een nucleaire confrontatie neemt elke dag toe… Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

-> THE COURIER kijken

LIZZO’S KIJK UIT VOOR DE GROTE GRRRLS (S01)

Lizzos Watch Out for the Big Grrrls is een nieuwe unscripted serie die superster en icoon Lizzo volgt, die op jacht is naar vrouwene, bad-ass om mee te doen aan haar wereldtournee. 10 hoopvolle vrouwen verhuizen naar het Big Grrrls House, waar ze bewijzen dat ze hebben wat nodig is om samen met Lizzo voor een wereldwijd publiek op het podium te staan.

-> LIZZO’S WATCH OUT FOR THE BIG GRRRLS kijken

Disney+

DE ZOEKTOCHT (S01)

“The Quest” is een grensverleggende competitieserie waarin acht echte tieners in de fantastische, fictieve wereld van Everalm worden gedropt. Zij moeten een koninkrijk rood door een oude profetie te dodelijk. Tijdens de achtdelige serie worden deze gehouden ondergedompeld in een fantasiewereld die tot leven komt, vol met kastelen, vorsten, oorspronkelijke schikgodinnen en een tovenares die uit is op vernietiging en macht.

-> THE QUEST kijken

SNEAKERELLA

Deze pop/hiphop musicalfilm komt vanuit de studio achter de megahits, zoals ‘Descendants’, ‘High School Musical’ en ‘ZOMBIES’. Het speelt zich af in de onderliggende street-sneaker-subcultuur van New York City en geeft een moderne draai aan het klassieke sprookje “Assepoester”. El, een aspirant-sneakerontwerper uit Queens, werkt als winkelmedewerker in een schoenenwinkel en houdt creatief talent voor iedereen verborgen. Maar de vonken slaan over na een ontmoeting met Kira King, de dochter van een sneaker-Koning en een echte Manhattan Princess Charming. Met een duwtje in de rug van zijn beste vriend en een vleugje magie El de moed bij elkaar. Hij pakt zijn sneakers en volgt zijn dromen.

-> SNEAKERELLA kijken

Videoland

DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE (S14)

Registratie van de extra editie van dit muziekspektakel vanuit Ahoy. Diverse artiesten weer zorgen voor spetterende optredens in de grootste kroeg van Nederland.

-> DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE (S14) kijken

Pathé Thuis

DE SLECHTSTE PERSOON TER WERELD

Vier jaar uit het leven van Julie; een jonge vrouw die door de woelige wateren van haar liefdesleven en carrière navigeert. Als ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiel relatie.

-> DE SLECHTSTE PERSOON TER WERELD

Verhaaltje

POKERFACE – DE ONTMASKERING VAN EEN WERELDKAMPIOEN

Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen: moeilijker te lezen dan Dostojevski. Deze vechter voelt niks en vreest niks; niets kan hem echt kwetsen. Tot een dodelijk ongeluk hem zijn zusje Melissa ontneemt en de meervoudig wereldkampioen kickboksen zelf zwaargewond achterblijft. Zijn leven is geruïneerd, zijn grootste gevecht begint. Vol liefde en pijn neemt Robin van Roosmalen je mee in zijn onbegrijpelijke verlies, zijn strijd en zijn leven: als sportman en als mens. Hartverscheurend eerlijk legt de kampioen zijn masker af en zijn ziel bloot. Daarbij toont hij zich van zijn meest kwetsbare kant. Pokerface is het comeback-verhaal van een vechtsporter, zoals dit nooit eerder is verteld. Het is een eerbetoon aan zijn zusje Melissa, aan de vechtsport en aan het leven zelf. Leven dat voor Van Roosmalen soms heel veel lijkt dan de strijd in de ring. Over de auteur Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen (1989) is meervoudig wereldkampioen kickboksen in de veder- en lichtgewicht klasse. In 2014 won hij zijn eerste wereldtitel, die hij vele malen met succes verdedigde. Kort voor zijn dramatische auto-ongeluk maakte Van Roosmalen de overstap naar MMA: Mixed Martial Arts. Bij het ongeluk in januari 2021 vergunning hij zijn twee jaar jongere zusje Melissa (29). Dit boek is voor haar.

-> POKERFACE – DE ONTMASKERING VAN WERELDKAMPIOEN ontvangen

Nieuw deze week op Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney+ en Spotify (week 19)

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is natuurlijk nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.