Nood aan een pauze? Vijfe blokpauzes onder de dertig minuten | Kijkgids

TVStilaan murw geblokt? Nood aan een pauze die ontspannend en entertainend is tegelijk? Dan weet u dat u TikTok en consorten de beste links laat liggen, vanwege één keer begonnen, bent u na een uur nog aan het scrollen. Wij bevelen aan, stimulerende tv-kosten, waarbij de dertigminuten grens vaak tot nooit wordt overschreden. Van meekwelen ontmoette ‘Carpool Karaoke’ op Apple TV+ tot meezoeken naar Chantal in ‘Search Party’ op Streamz. Dit zijn (volgens ons) de tofste blokpauzes!

‘Carpool Karaoke’ (Apple TV+)

Studentenhaver is geweldig, maar heb je de gezondheidsvoordelen van karaoke als eens goed voorafgaand? Het stimuleert niet de hersenen, -aangezien de denkknop aan- en het verbeterd het verlicht. Allemaal dingen die serieus blokbevorderend zijn, dus. In dit vijfde van Carpool Karaoke’ voorbij onder meer een auto professionele professionele worstelenaars de revue, ‘New Girl’-actrice Zooey Deschanel, supersterren Anitta & Saweetie en -onze favoriete- de van de HBO-reeks cast ‘The White Lotus’, te zien op Streamz. Murray Bartlett en Sydney Sweeney zien en horen meekwelen op ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ van Taylor Swift om gegarandeerd een glimlach op uw moe gestudeerde snoet. Weet u trouwens hoe Sweeney haar pauzes op de set van ‘Euphoria’ opvult? Deur aan oude wagens te sleutelen!

‘Ongedaan gemaakt’ (prime video)

Oké ‘Rick and Morty’ en ‘BoJack Horseman’ zijn ook toffe studeerpauzes, maar het rijk der animaties is niet zo veel rijker dan dat. Met ‘Undone’ geleverd Prime Video z’n eerste tekenfilmreeks voor volwassenen af ​​en dit van de hand van de makers van ‘BoJack Horseman’. Dit mysterieus, psychologisch drama volgt Alma, een Mexicaans-Amerikaanse vrouw die na een bijna-fataal auto-ongeluk ontdekt dat ze door de tijd kan reizen. Ze gebruikt deze nieuwverworven gaf om de waarheid uit te zoeken over het overlijden van haar vader. In de rol van Alma schittert Rosa Salazar die u misschien kent van ‘Alita: Battle Angel’ en Bob Odenkirk uit ‘Better Caul Saul’ speelt Alma’s vader Jacob. De reeks, die bestaat uit twee seizoenen met afleveringen van minder dan 25 minuten, kreeg lovende kritieken gaande van ‘prachtigistisch surrealistisch’ over ‘wonderbaarlijk trippy’ en is dus 100% blokbestendig.

‘Vorige week vanavond met John Oliver’ (Streamz)

Wilt u wel pauzeren, maar ook niet heel de cognitieve molen uitzetten? Dan is ‘Last Week Tonight with John Oliver’ jouw go-to. Dit satirische nieuwsprogramma van HBO analyseert, fileert en flambeert niet alleen thema’s die het nieuws gehaald, het verbreedt ook uw algemene kennis op de meest ontwikkelde manier. Aan het staat John Oliver, een Brits-Amerikaanse komiek die muzikale meewerkte als correspondent en schrijver bij dat andere satirische nieuwsprogramma ‘The Daily Show With Jon Stewart’, wordt hij opgepikt om z’n eigen show aan te voeren. Er staan ​​in totaal negen seizoenen van ‘Last Week Tonight’ op Streamz te knipperen en gaan vaak over de dertigminutengrens. Dat de festivalzomer komt, hoeven we u niet te vertellen. Maar waarom concertkaartjes precies zo duur zijn? Dat ligt Stewart uit in aflevering vier van seizoen negen. Oren openzetten dus.

‘Brullen’ (Apple TV+)

Deze omschrijft zichzelf als een anthologiereeks van acht losstaande afleveringen waarin feministische fabels centraal staan. En als u denkt dat dit eerder voor uw tante of moeder bedoeld is, dan hebt u gelijk, maar tegelijk is elke aflevering absurd en entertainend genoeg om stevige blokafleiding te zijn. Met afleveringen die titels dragen als ‘De vrouw die foto’s bij’ en ‘De vrouw die haar eigen moord oploste’, weet u dat u goed zit voor dertig minuten beginnen aan de realiteit, maar toch op een educatieve manier, want elk verhaal zegt iets (uitvergroot) over wat het gaat om vandaag vrouw te zijn. De reeks is gemaakt door de makers van ‘GLOW’ -die reeks over vrouwenworstelen op Netflix- en heeft onder meer Nicole Kidman in de rangen. Deze achten promoten allemaal één ding en dat is goed te brullen, willen allemaal lucht op. In het leven. En zeker tijdens de blok.

‘Zoek feestje’ (Streamz)

Denk ‘Den hoektigers’, maar dan in New York en met een hoeker af. ‘Search Party’ is een goede herinnering om nog wat langer op school te blijven, want van u gaat werken en tegen de dertig aanschuurt, zult u zien dat u zich week na week uit de naad werkt om uw vege lijf in het weekend van de ene dure brunch naar de andere te slepen om daar schoolvrienden te bereiken u ooit jong, maar nu uitgeblust bent. Centraal in deze reeks staat Dory Sief (Alia Shawkat) die hongerig is naar actie in haar leven. Wanneer ze op straat een flyer ontdekt dat één van haar schoolgenoten -Chantal- vermist is en ze haar vervolgens in een flits meent gezien te hebben, bijt ze zich vast in haar verdwijning en trommelt ze haar gevonden en hilarische vrienden op om een ​​zoekteam te vormen. Dory verdwijnt binnen de kortste keren in een web van paranoia en complottheorieën en krijgt over de loop van vijf seizoenen nooit echt haar gezond verstand terug. En het beste nieuws: de afleveringen zijn allemaal rond de twintig minuten. U kunt zelfs nog een karaoke-klepper tegen gooien om de pauze compleet te maken!

Tijd voorbij? Je leest alles over de beste streamingprogramma’s in onze Kijkgids.

LEES OOK:

RECENSIE. ‘Halftime’: “Halverwege zijn zag er nog nooit zo goed, maar ook nog nooit zo vermoeiend uit” (+)

RECENSIE. ‘God’s Favorite Idiot’: “Veel verbale diarree met weinig hilariteit”(+)

Van ‘In de gloria’ tot ‘Ted Lasso’: dit zijn toptitels voor de fans van ‘Nonkels’

Leave a Reply

Your email address will not be published.