Ondertussen in F1 | Norris van basketbal-helm voor Grand Prix van Miami

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek ‘Ondertussen in …’ op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Norris van basketbal-helm voor Grand Prix van Miami

Dat Lando Norris een fervent golfer is, komt voor de gemiddelde fan van de jonge Brit niet meer als een verrassing. De McLaren-coureur lijkt echter ook een affectie te hebben met basketball, gezien het nieuwe design van zijn helm dat hij deelt op Twitter. McLaren is één van de weinige teams die geen laatste meer heeft van bruinvissen, dus stuiteren zal deze basketbal waarschijnlijk niet.

=https://twitter.com/LandoNorris/status/1522230961479426050″ data-service=”twitter”>

Verstappen bleek geen beste honkballer te zijn in Miami

Max Verstappen en Sergio Pérez verzameld aan de honkbalwedstrijd van de Miami Marlins een balletje op het veld. Op de video van Red Bull Racing is te zien hoe Verstappen het er vanaf maakt, wij denken dat er ruimte is voor verbetering, maar oordeelt u vooral zelf…

Vettel voert actie voor het klimaat in Miami

Sebastian Vettel voert in Miami actie tegen klimaatverandering via een t-shirt wat de Duitser gedragen aan het Grand Prix-weekend. Het T-shirt leest: ‘Miami 2060, de eerste Grand Prix onder water’, zo is te zien op Instagram.

Verstappen geniet van de zon in Miami met zijn familie en vrienden

Max Verstappen heeft het goed naar zijn zin in het zonnige Miami, de Red Bull-coureur vertoeft met moeder Sophie Kumpen en vriendin Kelly Piquet op een boot in de Amerikaanse kustplaats. De Nederlander werkt dus in alle rust toe naar het raceweekend in Miami, zo is te zien op Instagram.

Hamilton faalt met golf: ‘Ik blijf maar bij racen.’

Lewis Hamilton vermaakt zich goed in Miami. De Britse coureur is met vrienden op de golfbaan te vinden en dat blijkt nog een lastige opgave. In een video op Twitter zien we Hamilton een rijdenoftewel een lange afstandsschot slaan en daarbij heeft de coureur een leuke woordspeling.

=https://twitter.com/natesaundersF1/status/1521865518038269954″ data-service=”twitter”>

Leclerc krijgt warm welkom tijdens honkbalwedstrijd Miami Marlins

Veel Formule 1-coureurs zijn de afgelopen dagen te vinden bij verschillende sportwedstrijden in en rond Miami. Max Verstappen en George Russel waren aanwezig bij de basketbalwedstrijd van Miami Heat. Charles Leclerc ging zelf naar een honkbalwedstrijd toe van de Miami Marlins. Hier wisselde hij shirtjes met Jazz Chisholm Jr.

=https://twitter.com/MLB/status/152168748459329824″ data-service=”twitter”>

Red Bull- en AlphaTauri-coureurs trotseren moeras Florida in Swamp Buggies

De coureurs van Red Bull Racing en AlphaTauri hebben aan de Grand Prix van Miami in een heel bijzonder voertuig mogen rijden. in het overzicht Moeras Buggy’s trotseerden de rijders het moeras van Florida. De motoren van de voertuigen ronken in ieder geval wel aardig.

=https://twitter.com/redbullracing/status/1521570575910686721″ data-service=”twitter”>

Verstappen geniet met zijn moeder en schoonfamilie bij Miami Beach

Max Verstappen geniet momenteel van zijn tijd in Miami. De coureur van Red Bull Racing besteedt veel tijd met zijn schoonfamilie aan het strand. Ook zijn moeder, Sophie Kumpen, geniet mee met haar zoon en de familie Piquet. Soms wordt het de coureur wel een beetje te veel en dan kan je natuurlijk zelfs een dutje doen.

Verstappen speciale speciale helm voor GP van Miami

Max Verstappen gaat aankomend weekend met een speciale helm rijden tijdens de Grand Prix van Miami. De gouden tonen die dit jaar op het roer van de Nederlander zitten ingeruild voor een Miami-thema. De helm is nu donkerblauw en heeft enkele roze palmbomen en er staat ook duidelijk de naam van de stad op.

=https://twitter.com/redbullracing/status/1521474659329355777″ data-service=”twitter”>

Verstappen ontmoette Piquet Jr. aanwezig bij basketbalwedstrijd Miami Heat

Max Verstappen heeft samen met zwager Nelson Piquet Jr. een basketbalwedstrijd van Miami Heat bezocht. De Red Bull Racing-coureur zal aankomend weekend aan de start staan ​​van de Grand Prix van Miami en daarom is hij alvast aan de stad begonnen. Hij spendeerde eerder al tijd met moeder Sophie Kumpen en zijn vriendin.

Red Bull ontwikkelt in samenwerking met BMC ‘snelste racefiets ter wereld’

Red Bull Racing heeft in de afgelopen vier jaar haar kennis en faciliteiten gedeeld om een ​​nieuwe racefiets te ontwikkelen. De middelen die gebruikt werden om de prestaties in de Formule 1 te verbeteren zijn ook gebruikt om de fiets te maken. Het Zwitserse BMC heeft in de wielerwereld al eerder de Tour de France gewonnen en hoopt dat met ‘de snelste fiets ter wereld’ dat opnieuw te kunnen doen.

=https://twitter.com/redbullracing/status/1521414380847513605″ data-service=”twitter”>

Sky Sports-verslaggever ‘zwemt’ in haven van stratencircuit in Miami

Craig Slater, verslaggever bij Luchtsporten, heeft een verfrissende duik genomen in de haven in het midden van het circuit in Miami. Er lagen al een tijdje boten in de haven, maar het was nog niet wachten op water in zou komen. er is geen echt water te vinden rondom het stratencircuit, maar dat weerhield Slater er niet van om zijn rugslag nog te oefenen.

=https://twitter.com/SkySportsF1/status/1521384461405163520″ data-service=”twitter”>

Ricciardo over Amerikaans volkslied: ‘Beste ter wereld’

Daniel Ricciardo is zeer te spreken over het Amerikaanse volkslied, in de onderstaande video van het Twitter-account van de Formule 1 zegt de McLaren-coureur zelfs dat hij een traantje moet wegpinken.

=https://twitter.com/F1/status/1521138943646855169″ data-service=”twitter”>

Verstappen spendeert tijd met moeder Sophie Kumpen bevestigd aan GP Miami

Max Verstappen staat bekend als een groot familieman en daarom besteedde hij afgelopen weekend wat tijd met zijn moeder Sophie Kumpen. De moeder van de regerende wereldkampioen deelde de foto van het drietal via haar Instagram.

Jonge F1-fan verschrikkelijke GP Monaco met Ricardo

Daniel Ricciardo zal niet graag terugdenken aan de Grand Prix van Monaco van 2016. De toenmalig coureur van Red Bull Racing was ongenaakbaar, maar door een fout bij de pitstop glipte de zege uit zijn handen. Tijdens een opname voor een TV-programma in Amerika kwam een ​​jonge Formule 1-fan en YouTuber naar de kleedkamer van Ricciardo. De pas zesjarige fan vertelt in het kort de verschrikkelijke dag met de coureur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.