OnePlus Nord CE 2 5G: middensegment model met veel techniek – Tablets en telefoons – .Plans

OnePlus heeft onlangs een nieuw vlaggenschipmodel uitgebracht; de OnePlus 10 Pro 5G. Dit is een high-end smartphone met veel functionaliteiten en een prijskaartje in het hogere segment. Wie minder geld wil uitgeven maar toch een complete, moderne smartphone wil snellaadt en goede foto’s maakt, kan voor de OnePlus Nord CE 2 5G gaan.

Als we naar de vormgeving van de Oneplus Nord CE 2 5G kijken, valt het slanke uiterlijk op. Met een dikte van slechts 7,8 mm is het toestel zelfs lichter dan de originele OnePlus CE. Het is de dunste smartphone van OnePlus sinds de OnePlus 6T. Hij past makkelijk in een binnen- of broekzak en met een gewicht van 178 gram is hij vrij licht.

De OnePlus Nord CE 2 5G kent twee uitvoeringen, Grey Mirror en Bahama Blue. Leuk detail: de 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting is bij deze telefoon weer van de partij. De OnePlus Nord CE 2 5G beschikt over twee simkaartslots en een microSD-kaartslot, waarmee je het toestel kunt uitbreiden tot 1TB.

Prestaties en amoledscherm

Onder de motorkap vinden we de MediaTek Dimensity 900. Deze 6nm-chip heeft acht cores aan boord, verdeeld over Cortex A78 performance-cores en A55 efficiency-cores. De chip werkt op 2,4GHz en is voorzien van een Mali-G68 MC4-gpu. De MediaTek Dimensity 900 staat bekend als erg zuinig. Dit bent begonnen dat je accu niet snel leegloopt als je meerdere apps open hebt staan, aan het spel van een film kijkt. Verder is de chip geschikt voor 5G en andere verbindingstechnieken, zoals Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.2.

De MediaTek Dimensity 900 biedt prima prestaties en is ook nog eens zuinig

Aan de voorkant van de OnePlus Nord CE 2 5G vinden we een 6,43 inch groot FHD+ Fluid-amoledscherm met een refreshrate van 90Hz. Dat moet ervoor zorgen dat je gemakkelijk, snel en responsief kunt scrollen tijdens het checken van je sociale media, het spelen van games en het gebruik van andere applicaties. Het scherm heeft een resolutie van 2400×1080 pixels en ondersteunt zowel DCI-P3 als sRGB. Het display van de One Nord Plus CE 2 5G is HDR10+-gecertificeerd, wat volgens de diepere en rijkere kleuren resultaten bij gebruik van ondersteunde platforms zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. Dat is een leuke extra als je je smartphone vaak gebruikt voor het kijken van series. Als het scherm een ​​piekhelderheid van 1000 nits heeft, kun je het toestel ook prima gebruiken bij veel zonlicht.

Slimme camera’s van de OnePlus Nord CE 2 5G

De OnePlus Nord CE 2 5G is uitgerust met een drievoudige camera aan de achterzijde, met een primaire sensor met 64MP, een ultrawide-camera met 8MP en een macrolens met 2MP. OnePlus kan dat je ook bij omstandigheden met weinig licht kiekjes mogelijk maken, het f/1-diafragma. De camera werkt in combinatie met AI-software zoals Nightscape, en heeft een verbeterde portretmodus.

Nightscape maakt in korte tijd negen verschillende foto’s bij verschillende belichtingen en brengt ze volgens de makers samen tot foto’s die scherper, helderder en expressiever zijn. OnePlus overzicht van dat de modus is verbeterd, met nauwkeurige portretre detectie en de mogelijkheid om bij het fotograferen het niveau van door de software geproduceerde te diepte te passagier. De portretmodus wordt zowel bij de 64MP-camera aan de achterzijde als de 16MP-selfiecamera ondersteund.

Ook het van video-opnamen is gemaakt, gemaakt met behulp van AI-achtergrondverlichting en kleuroptimalisatie. Deze functies moeten de videokwaliteit verbeteren als je filmt in een omgeving met weinig licht. In gelijkmatige verlichte omgevingen zorgen speciale algoritmen ervoor dat de belichting consistenter is. Overigens kun je bij de OnePlus Nord CE 2 5G opnames maken met de camera’s aan de voor- en achterzijde.

Snel opladen en bescherming van de accu

De OnePlus Nord CE 2 5G is uitgerust met een 4500mAh-accu en ondersteunt 65W Supervooc-oplaadtechnologie. Dat betekent dat je de telefoon maar een kwartier aan de oplader om hem weer een dag actief te kunnen gebruiken; het laden gaat twee keer zo snel als bij de originele OnePlus Nord CE. Over 32 minuten is het toestel 100 procent. De laagspanning-laadoplossing van 65W Supervooc gebruikt acht ingeschakelde signalen en een onafhankelijke, ingeschakelde schakeling. Deze schakeling monitort de warmteontwikkeling in realtime en moet zorgen voor extra veiligheid en inspanningen.

De OnePlus Nord CE 2 5G is voorzien van software die ervoor zorgt dat de accu gedurende een kortere periode op 100 procent zit; dit met het oog op de duurzaamheid van de accu. De 65W Supervooc-oplaadstekker en de herkenbare rode USB-C kabel worden opgenomen met het toestel.

Verkrijgbaar in de kleuren: Blue Void, Charcoal Ink en Silver Ray

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus Nord CE 2 5G is beschikbaar met 8GB ram en 128GB opslag. Hij is voor een prijs vanaf € 359,- te koop via OnePlus.com van in de Pricewatch.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar een advertorial en tot stand gekomen dankzij OnePlus en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers-events zoals Meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Leave a Reply

Your email address will not be published.