Overleden ex Olcay Gulsen was inspiratie voor zussenvakantie

Olcay Gulsen (41) heeft een paar jaar geleden een nieuwe traditie in het leven genoemd, jaarlijks met haar zussen op vakantie gaan. In het ‘&C Zomerboek’ legt de presentatrice uit dat haar overleden ex-vriend de inspiratie was voor haar ‘zussenvakantie’.

“Als een van je beste inspanningen, uit het leven wordt gerukt”

In 2019 stierf James Harris, de allereerste grote liefde van Olcay, ontstaan. De presentatrice schrijft in haar column dat ze de dag nog als die van gister kan herinneren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen moet zich voor de rechter verantwoorden vanwege lening

Nadat ze geland was van een vakantie, zette ze haar telefoon aan. “Na een paar tellen ging ‘ie over. Ik zag dat het een vriendin van ex James was. Iemand die mij zou bellen als er iets aan de hand zou zijn met hem, mijn ik vaak, gek genoeg. Ik nam op en zei hoe leuk het was dat ze mij na al die jaren belde. toen barstte ik in tranen uit. dit was het telefoontje waar ik al die jaren bang voor was geweest. beland. Tussen mijn tranen door vroeg ik of er iets met hem aan de hand was. Stilte. Zonder woorden gaf ze antwoord.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen doet boekje open over seksleven: ‘Laag libido’

Olcay schrijft op dat moment één van haar grootste angsten werkelijkheid werd. Ik was boos op, had vooral op mezelf. Ik was boos op, had vooral op mezelf. Ik was boos op, had vooral op mezelf. als vanzelfsprekend moeten zien.” Olcay gevormd zich dat dit niet alleen goud voor haar band met hem, maar ook voor de band met haar zussen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemer Fatale Liefde van Olcay Gulsen niet blij met uitzending

Ze zijn begonnen meteen te appen. “Ik vertelde mijn zusjes hoeveel ik van ze hou en dat ze mijn beste vriendinnen zijn. Veel van hen wonen niet in de buurt, en gek genoeg waren we ook nog nooit met elkaar op vakantie geweest. Ik ontdekte dat het de hoogste tijd was en dat we geen moment meer verloren verliezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen maakt programma over gewelddadige partners

Met haar later vertrokken ze uiteindelijk met de auto naar Zuid-Frankrijk, waar ze de tijd van hun leven hadden. “Net als vroegers elkaars in bed. We kletsten uren lang we opdoften voor een strandfeest, leenden elkaars kleding en elkaars haar en make-up. “, maar wat er nooit van kwam. Na vier dagen feesten, eten en drinken riepen we in de auto die we elk jaar een zussentrip zouden moeten doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen maakt programma over gewelddadige partners

En aan die belofte hebben ze zich de afgelopen drie jaar gehouden, zo vertelt ze. “Jammer dat er iets heel heftigs aan moet gaan om te beginnen met de mensen vooraf van wie we houden. Dus pak je en app je beste vrienden van familie. Ga lekker met elkaar op reis en genieten. “

Het &C Zomerboek ligt nu in de winkel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen: ‘Ik plas geregeld in mijn broek’

Op dit moment is Olcay al een hele poos gelukkig met Ruud de Wild. In de video hieronder ontdekken ze elkaars geheimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.