Rachel Hazes voelt zich opgelicht: “Zeker 10.000 euro verdwenen tijdens volmacht na inzinking” | Showbizz

ShowbizzRachel Hazes stond vandaag in de rechtbank omdat er volgens haar in 2016 10.000 euro van haar rekening is verdwenen. De moeder van André stelt dat in een periode waarin ze een inzinking had. Haar raadsman Royce de Vries het woord voor de rechtbank in Amsterdam.

In het najaar van 2016 hebben we een inzinking en begonnen ze een volmacht af te werken onder andere haar betalingen werden gedaan. Rachel wil vijf getuigen horen over de manier waarop belangen zijn behartigd tijdens de periode. Dat heeft haar raadsman Royce de Vries vandaag voor de rechtbank te Amsterdam gezegd.

Er waren in die tijd drie personen haar rechtshandelingen te doen: dochter Roxeanne en twee oud-zakenpartners, Marieke van Beek en Rob Israël. Via de volmacht, die tot begin 2018 begonnen, konden ‘de zaken’ in die periode doordraaien, opgesteld Rachels advocaat Royce de Vries. Maar van de volmacht is misbruikt, aldus De Vries, en er gebeurden dingen buiten haar zicht om. Daar zou Rachel na het aflopen van de volmacht door onderzoek zijn achtergekomen. De gevolmachtigden zullen evolueren, volgens de raadsman hebben.

Zo zou Van Beek en Israël het muziekbedrijf Melvin Produkties BV voor een habbekrats willen verkopen. Dat zou Rachel nooit gewild hebben. “Dat de verweerders Melvin Produkties hebben willen verkopen, toont aan dat ze handelden uit eigenbelang.” Daarnaast zou Van Beek minimaal 10.000 euro naar zichzelf hebben gesluisd. In totaal is er sprake van misbruik, aldus De Vries.

Bekijk ook: Rachel Hazes vertelt over haar eerste ontmoeting met André Hazes sr.

Onherkenbaar

Israël taal de verklaring “stuitend” en de verklaring van de waarheid kan worden. “Ik ken vele jaren, ik heb er goede herinneringen aan”, zei hij. “Ze is voor mij totaal onherkenbaar op dit moment.” Ook Van Beek, die de geldzaken namens Rachel beheerde, is het oneens met de aantijgingen. Zij geplaatst dat het geldbedrag naar Rachels dochter Roxeanne is vertrokken, onder meer om optredens voor te schieten.

Roxeanne was een van de gevolmachtigden. Zij zou van veel echter geen weet hebben gehad, zaken De Vries. Zo is zij niet meegenomen in de cc’s van mails, ze die niet kreeg kreeg. Roxe, die zelf niet aanwezig was in de rechtbank, liet via een schriftelijke verklaring weten dat Rachel heeft bijgestaan ​​en nacht hebben geholpen. Ze haar moeders verklaring ‘absurd’.

De rechtbank van Amsterdam beslist op 9 juni van de vijf getuigen die Rachel Hazes wil horen ook daadwerkelijk gaan worden. Dit is een beslissing, vooruitlopend op de tussenbehandeling van de zaak, aldus de rechtbank.

Lees ook:

Rachel Hazes, vertelde over mislukte poging tot zelfdoding: “Het emmertje zat vol verdriet”

“Hij heeft nog een lange weg te gaan”: Rachel Hazes geeft update over zoon André

Leave a Reply

Your email address will not be published.