Ruim 2,8 miljoen kijkers zien Rob een serenade brengen aan twijfelende Wendy | Tonen

Boer zoekt vrouwRuim 2,8 miljoen kijkers hebben gisteren gezien hoe boer Rob een serenade aan Wendy bracht in een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. Wendy zat juist vol met twijfels. ,,Dat gevoel wat van hem zo sterk voor mij is, kan ik hem gewoon niet teruggeven.”

Boer Rob is weg van Wendy. Hij bestookt haar met complimenten, tal van kusjes en flirt erop los. Maar hoe gemakkelijk dat bij Rob gaat, zo moeilijk vindt Wendy het om open kaart met de kersenteler te spelen. In een nieuwe aflevering van het populaire datingprogramma was gisteren te zien hoe de twee afreisden haar het Franse Reims, voor een romantische paar dagen weg.

Bij Rob zat de sfeer er helemaal in. Hij zocht bij Wendy in het reuzenrad en door haar een serenade te brengen. Maar beide keren dat hij niet waar hij waarschijnlijk naar voorkomt, al had hij dat niet bepaald door. ,,Zo ik jou maar heb, hoogtevrees bestaat dan niet meer”, zei de boer in de hoge aantrekkingskracht tegen Wendy, daarna hij haar hartstochtelijk streven te zoenen. Een reactie van Wendy bleef uit.

Om te laten zien hoe blij Rob met haar was, begon hij ook nog eens een serenade te brengen. Rob had het nummer Ware kleuren van Cindy Lauper uitgekozen. ,,Het is een liedje voor jou en ook wat ik voor je voel”, zei hij. Wendy zette een ongemakkelijk lachje op. ,,Het heeft mij wel dat hij dat nummer heeft gekozen en voor mij zingt, maar dat gevoel van hem wat zo sterk voor mij is, kan ik hem gewoon niet teruggeven”, bekende ze daarna voor de camera. ,,Dat vind ik wel verdrietig. Wil je dat gun ik hem wel. En ook voor mezelf.”

Hoe ongemakkelijk was het deze week op de boerderij? Sloegen de vonken voorbij? En wat stoorde ons in Boer zoekt vrouw? Na elke uitzending geven we in deze rubriek ons oordeel.

Gevoelens

Ergens anders op de wereld, in het Kroatische Split, ontpopte de stille boer Evert zich tot een ware romanticus. Maud en hij gaf elkaar continu kusjes en tijdens een serieus gesprek sprak de Drentse boer zelfs de magische woorden ‘ik hou van jou’ uit.

De twee vergelijkbaar inmiddels al te hebben gevonden en tijdens hun citytrip werd er openhartig over een toekomst gesproken. Te hard van stapel lopen willen ze niet. ,,Het lijkt mij mooi als ik gewoon regelmatig bij het weekend ofzo, en dan kijken hoe dat gaat.” Evert zag dat goed zitten. ,,Om elkaar een beetje te leren kennen”, stelde hij. ,,Ja, dat moet eerst”, bekeken Maud.

Met 2.812.000 kijkers is Boer zoekt vrouw veruit het best bekeken programma van gisteren. staat het op plek 1 in de top 25 best bekeken programma’s, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. ook Doorbakken (1.091.000), Postcode Loterij één tegen 50 (711.000) en het Achuurjournaal (2.059.000) deed het goed.

Maud en Evert in Boer zoekt vrouw.

Maud en Evert in Boer zoekt vrouw. © KRO-NCRV

Luister ook naar de AD Media Podcast:Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.