‘The Kardashians’-fans zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson

Vorige week was het eindelijk zover: op 14 april de eerste aflevering van ‘De Kardashians’ op Disney+ en fans zijn direct gaan kijken. De eerste aflevering van de realityserie zat alweer alweer compleet vol met drama, drama en nog eens drama. Nu zeggen ‘De Kardashians’-kijkers allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie.

Zijn reactie is hilarisch.

Tristan Thompson

Zoals je vast wel weet is Tristan Thompson de ex-vriend van Khloé Kardashian. De realityster en basketballer hadden een relatie en delen samen een dochter genaamd True Thompson. helaas verbrak het stel hun relatie hierboven bekend is geworden dat Tristan Thompson vreemdgegaan is. Toch kwam het stel niet veel later weer bij elkaar.

In Op de hoogte blijven van de Kardashians zagen we Tristan en Khloé zelf praten over een broertje van zusje voor hun dochter True. Nu weten wij dat dat gelukt is, maar niet met Khloé Kardashian als moeder. Tristan is naast de eerste keren namelijk nog een keer eerder gegaan en verwekte keer ook nog een kind met een andere vrouw.

Tristan Thompson derdet zich publiekelijk aan Khloé Kardashian na kind

‘De Kardashians’

Hoewel dit verschrikkelijke moment alweer een tijdje geleden in de voorbij is, zien we dat de nieuwe realityserie van de Kardashians een beetje achterloopt. In de eerste aflevering zijn Khloé en Tristan namelijk nog samen te zien. Wel zien fans een kleine knipoog naar het voorbijkomen in de eerste aflevering.

Tijdens een scène in de meest recente aflevering van de show zitten Kim, Khloé, Corey, Kris en Kylie allemaal bij elkaar. Vervolgens laat Kim haar iPad aan Khloé zien en zegt: ‘Khloe, kom hier… Ik heb het gevoel dat jij de enige bent die dit zou begrijpen. Ik weet niet zeker wat dit betekent.” Het was een reactie van een fractie van een seconde, maar voor zelfs prei het zweet bij Tristan uit te breken toen Kim Kardashian dat zei.

@kardashianmovies

Tristan’s gezicht toen Kim iets vond dat ze Khloe wilde laten zien😳😂 #tristanthompson #Khloe Kardashian #Kim Kardashian #khloeandtristan #thekardashianshulu

♬ origineel geluid – Kardashian Movies

Reacties

Fans gaan op Twitter compleet los over het hilarische moment en ze delen allemaal de beste reacties. Ze zeggen allemaal dat Tristan paniek lijkt te hebben over wat Kim aan Khloé op de iPad laat zien. Dit verwijst natuurlijk naar zijn onlangs beroemde affaire met Maralees, met hij baby Theo verwekte.

Zo schrijft een kijker: “Tristan Thompson leeft in constante angst voor de gevolgen van zijn eigen acties 🤣.” Andere kijkers schrijven: “Tristan Thompson wanneer iemand Khloe’s naam roept om haar iets te laten zien…”, “Kim: Khloe, kom hier eens naar kijken, Tristan Thompson:” en “Tristan Thompson nadat Kim Khloe noemde.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

‘The Kardashians’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie

Leave a Reply

Your email address will not be published.