‘Tien om te Zien’ opnieuw met gouden kwartet Anne, Laura, Willy en Aaron, meidengroep Opium maakt comeback | Showbizz

ShowbizzWestende maakt zich op voor acht afleveringen deze zomer van ‘Tien om te zien’. Vanaf maandag 25 juli start de organisatie met de opnames vanop de zeedijk. Met hits van nu en golden oldies, gespeeld door Anne en Willy en het jonge duo Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

De memorabele comeback van de ‘moeder der muziekprogramma’s’ vorige, was zo’n kijkcijferkanon dat VTM de muziekshow deze zomer liefst acht keer laat losbarsten. De start op 25 juli, met beginnen op 26 en 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. Anne De Baetzelier en Willy Sommers staan ​​ook deze keer niet alleen op het podium. Ze krijgen versterking van jonkies Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Het gouden TOTZ-kwartet zal het muziekfeest telkens aan elkaar praten. “Bij ‘Tien om te zien’ komen mijn passies voor muziek en televisie maken samen. Ik kijk er dus enorm naar uit”, vertelt Laura. “Het was vorige zomer een spannend en pittige vuurdoop voor mij, maar ik heb enorm veel zin om opnieuw op de dijk te mogen staan”, vult Aaron aan. “Dat ik verder naast Laura mag staan, geeft nog meer goesting.”

Aan het concept van ‘TOTZ’ is niet te veel gesleuteld. Elke aflevering komen de allerbeste hits van het moment aan bod in een hitparade. Die liedjes worden afgewisseld met gouden ‘TOTZ’-oudjes. Op de première van ‘Tien om te zien’ zullen oa Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs aantreden.

Girlpower op de zeedijk

Ook de nostalgische meidengroepen zullen in één van de afleveringen verschijnen. Die laatste twee keren speciaal voor het muziekprogramma eenmalig terug op het iconische podium. “Katia, Joyce en ik zijn dolenthousiast om nog één keer de girlpower van Opium terug te brengen naar de zeedijk. Het vergde wat gepuzzel met onze agenda’s, maar speciaal voor Willy en Anne staan ​​we met plezier nog één keer als Opium op het podium. Het gaat niet om leeftijd, het gaat om houding”, lacht Inge Moerenhout.

(Lees verder onder de foto.)

Katia Alens, Joyce De Troch en Inge Moerenhout van de meidengroep Opium.

Katia Alens, Joyce De Troch en Inge Moerenhout van de meidengroep Opium. © Foto Nieuws

Wanneer Opium precies, is nog niet bekend. Wel mogen toeschouwers uitkijken naar de komst van de Britse Eurosong-vedette Sam Ryder die voor de internationale toets zorgt. Hij verschijnt op 26 juli op het podium in Westende.

Primeur: gouden cirkel

De moeder van alle muziekprogramma’s blijft natuurlijk gratis toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk van Westende afzakken en de show live bijwonen. Wie ‘Tien Om Te Zien’ écht vanop de eerste rij wil ervaringen kan goed terecht in de ‘gold circle’. Deze ‘front row tickets’, inclusief hapje, drankje en VTM-goodiebag, zijn vanaf vandaag, woensdag, te koop via vtmtickets.be.

LEES OOK:

Lang voor het ontstaan ​​van K3 stond Kristel Verbeke al op het podium van ‘Tien om te zien’

Heeft zangeres Petra een romance beleefd met Glenn van Get Ready?

Danny Fabry en een piepjonge Silvy Melody stond samen op ‘Tien om te zien’

Leave a Reply

Your email address will not be published.