Twintigers met budget van zeven ton vallen voor ‘goedkope’ tussenwoning | Instagram-show

Voor eerst GeldHet is een droom van velen om in de eigenlijke stad Amsterdam te wonen, maar Annelies en Andres wilden er juist weg. In de zoektocht naar een nieuw stulpje schakelde het jonge stel, dat met 700.000 euro een flink budget had, de hulp in van het programma Voor hetzelfde geld. En met succes, bijna 800.000 kijkers. staat de serie op plek vier in de top 25 best bekeken programma’s

Annelies (28) en Andreas (29) woonden in een nieuw appartement in Amsterdam. Het stel was enthousiast toen er van roest weinig sprake was. Dat had onder meer te met het verkeer dat continu voorbij maken raasde, resulteren de twee zelfs genoodzaakt waren om ‘s nachts met oordoppen te slapen.

Het was daarom tijd voor een volgende stap: een woning vinden ergens in Noord-Holland, met veel groen, een grote tuin en minimale drie kamers. Presentatrice Natasja Froger kwam Annelies en Andres goed nieuws brengen: het RTL- schoot hen te hulp. En met een budget van maar liefst 700.000 euro, konden de makelaars hun lol op.Er werden vier huizen gevonden. Vol goede moed begonnen Annelies en Andreas de stulpjes, maar ondanks dat de eerste drie woningen aan veel hadden ze niet direct de wauw-factor. Bij het vierde huis, in Limmen, was het wel degelijk raak. Annelies en Andres keken hun ogen uit. Het huis was helemaal hun smaak en er was zelfs een tennisvereniging op loopafstand. ,,Ik voel me echt als ik een lot heb gewonnen, dat ik hier aan heb mee mogen doen”, jubelde Annelies.


Overbieden

Hoewel de twee een budget van maar liefst 700.000 euro hadden, had het stulpje in Limmen een vraagprijs van 475.000 euro. Dat zagen Annelies en Andres niet aankomen. ,,Daarom heb ik dit huis ook geselecteerd. Ik wil jullie even laten zien: wat koop je nou voor welk geld? En zou je dit huis oppakken en bij jullie gemonteerd in de buurt, dan zou het te koop staan ​​voor 710.000 euro. Dus 235.000 euro vermeld”, vertelde de makelaar.

De tor duifjes waren in het verbod van het huis in Limmen, dat ze besloten een week te wonen, om te proeven van de woning daadwerkelijk iets voor hen was. Het bleek een schot in de roos. Maar er waren ook kapers op de kustleggen en meer kapsels en direct een goed bod neer. Ze boden 65.000 euro boven de vraagprijs. ,, het zou het, niet worden, dan ben ik wel teleurgesteld”, uitte Andreas zijn zorgen. ,,De plek voelt heel goed aan.”

De zorgen van het stel onterecht. Natasja Froger had namelijk goed nieuws: het bod werd geaccepteerd. Andreas kon zijn oren niet geloven. ,,Mop, we hebben het”, is hij enthousiast. Ook Annelies was door het dolle heen. ,,Het is gewoon gelukt!”Annelies en Andres in Voor Geld

Annelies en Andres in Voor Geld © RTL

Luister ook naar de AD Media Podcast. Deze week over Khalid & Sophie en Hlf8, goede tijden voor Goede Tijden, Slechte Tijden en Maarten van Rossem en Philip Freriks.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.