Veel steun op tv voore Danny de Munk: ‘Dit gaat te ver’

Danny de Munk ligt redelijk onder wat vuur. Althans, roddelvlogger Yvonne Coldeweijer heeft haar online pijlen op hem gericht. Op tv, bijvoorbeeld RTL Boulevard en Shownieuws, is juist veel steun voor de BN’er. Veel aanwezig in de programma’s, waaronder Bram Moszkowicz, tv-kenner Rob Goossens en Luuk Ikkink, namen het voor De Munk op. Gisteren kwam hij naar buiten met een statement, waarin hij alles ontkende.

„Ik zit veertig jaar in het vak en bekend als een perfectionist en een professional”, zegt De Munk over de vastgelegden. „Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze projecten worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie.” Volgens Coldeweijer heeft hij zich inderdaad ontstaan ​​gemaakt aan seksueel ongewenste. Ze zou „honderden privé-berichten” hebben gehad, met vooral informatie over drugsgebruik en vreemdgaan door De Munk.

Shownieuws en RTL Boulevard ondersteuning Danny de Munk

Natuurlijk dit onderwerp uitgebreid aan bod bij de ‘ouderwetse’ Ze werden daar in ieder geval flink onder vuur genomen. Zo vermeld Bram Moszkowicz haar acties „misselijkmakend”. De voormalige advocaat boog vooral over de justitiële kant van de zaak. „Ik kan alleen maar hopen dat iemand naar de rechter gaat en dat die ingrijpende op d’r flikker krijgt van de rechter.” Onlangs gebeurde er ook, want Samantha Steenwijk sleepte Coldeweijer voor de rechter wegens een (volgens haar tussentijd) gebruik van illegale dieetpillen. Op 29 april doet de rechter uitspraak in die zaak.

Showbizzjournalist Evert Santegoeds vindt juist dat er iets is gebeurd, naar de politie moeten stappen. De Munk zelf laat Coldeweijer natuurlijk niet zomaar haar gang gaan en heeft een advocatenkantoor in de arm genomen: De Vries & Kasem, inderdaad ‘zoon van‘, en Khalid & Sophie-presentator Khalid Kasem. Goossens hoop dat Coldeweijer van hen ‘een lesje journalistiek’ krijgt. Luuk Ikkink genoemd op zijn beurt dat het „wel erg heftige verhalen” zijn. „Dat je denkt: het kan bijna niet!”

Volgens advocatenkantoor De Vries & Kasem is het „praktisch uitgesloten” dat de bewijzen van Coldeweijer waar zijn. Zo zegt zij dat De Munk seksueel grensoverschrijdend gedrag gericht in de bus van de seksueel getinte cast en crew. Maar dat kan volgens de advocaten van de zanger helemaal niet. „Er zijn altijd minimaal 35 personen in de bus aanwezig. inschrijving voor het uitoefenen van seksuele handelingen in de coulissen tijdens theateroptredens, waar ook een groot aantal cast- en crewleden hun werk uitvoeren.”

Ook Vandaag Inside-mannen vinden: ‘Laat gaan’

bij Vandaag Binnen kwam het onderwerp ook kort ter sprake. Het zal je niet frezen, maar Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vinden het allemaal maar overdreven. “Laat gaan”, is het advies van Van der Gijp. Derksen vindt dat iedereen tegenwoordig maar ‘gecanceld’ wordt. „Ik heb medelijden met onze Ciske de Rat. Je wordt dus buiten jeugdzonden. Die jongen heeft wat gedaan of niet, maar dan hebben we het over 2006, 2007. Als het niet waar is, is het heel onrechtvaardig, maar hij is de rest van zijn leven beschadigd.”

Er is plannen gedaan, er liggen plannen in de inbox van Yvonne Coldeweijer. Op sociale media nemen mensen echter geen blad voor de mond en sturen hem allerlei verwensingen. De Munk zei gisteren al dat ook zijn kinderen aanvallen en „ernstige verwensingen” ontvangen.

Vandaag Binnen kun je hier terugkijken:

Kijkers vallen Joep van Getrouwd op het eerste gezicht aan: ‘Sneu mannetje’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

Veel steun op tv voore Danny de Munk: ‘Dit gaat te ver’

Leave a Reply

Your email address will not be published.