Vermeend slachtoffer Johnny de Mol: ‘Voor ik het wist werd ik wakker, met hem op een bed, naakt’

Het piept en het kraakt rondom tv-presentator Johnny de Mol. Eerder lekte er informatie rondom de aangifte van zijn ex-verloofde over illegale mishandelingen en zelfs een poging tot doodslag. Het dossier bevat voice-memo’s, foto’s en gesproken. Ondanks alle tumult bleef De Mol aan als presentator van talkshow HLF8. Totdat een onmiddellijke uitvoeringen.


doDisplay(‘div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article’);

Drogeren en seksueel misbruik

Dat gebeurde eind april. De advocaat van Johnny Mol ontvangen een brief met goede aantijgingen aan het adres van de presentator. Johnny de Mol zou jaren geleden een vrouw gedrogeerd hebben met GHB. Later zou hij haar mee hebben genomen naar een hotel en seksueel misbruikt. Een stichting tegen seksueel misbruik eiste via de korte opheldering van de presentator.

Al met het resultaat voor De Mol om zijn werkzaamheden als talkshowpresentator was het zich erop neer te leggen. De Mol “Bovenop de procedures, vastgestelden en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme, valse overgenomen geuit.” Kortom, de zoon van mediatycoon John de Mol ontken alles, maar “Het wordt bijna onmogelijk om dit werk voort te zetten”, vertelde de presentator.

Nieuwe video online

kwam er weinig informatie over de zaak naar buiten. Tot gister, toen er ineens een video van Stichting Music#MeToo werd gepubliceerd op YouTube. in het filmpje wordt het hele Stem-schandaal nog eens Dank. Wie waren de? Wanneer was wat bekend? Wie was er op de hoogte van de misstanden? Dat soort zaken.

De video bevat echter ook een item met wat nieuwe informatie, namelijk het verhaal van het tweede informatie slachtoffer van De Mol. De vrouw geeft haar lezing van de gebeurtenissen van de beruchte avond waarop zou worden gedrogeerd en misbruikt door de presentator. Dit gebeurt via een (stem)actrice – het blijft anoniem.

‘Het volgende moment lig ik naast Johnny de Mol’

“Ik ben seksueel misbruikt door Johnny de Mol”, begint het fragment. Vervolgens wordt gezegd dat de vrouw Johnny de Mol op een ontmoeting, waar hij haar op een drankje trakteerde. “Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo te voelen”, aldus de vrouw

Dan uitgebreide de vrouw dat ze een gat in haar geheugen heeft. “En ik begreep er eigenlijk helemaal niks van, want het ene moment was ik een drankje aan het doen, en het moment lig ik naast Johnny de Mol, in een hotelkamer, volgende naakt op bed.”

‘De weg kwijt’

De Mol vervolgens op haar af zijn gestormd toen ze weg proberen te gaan. Daarbij zou hij hebben gezegd dat ze dat beter niet kon doen omdat ze de avond ervoor ‘de weg kwijt was’. “Maar ik geloofde hem niet, want ik word nooit zo dronken na een drankje.”

De vrouw vertelt dat ze na het incident bij de politie is geweest, die haar vertelden dat er waarschijnlijk GHB in haar drankje is gedaan. Dat zou de reden zijn geweest dat ze geen herinneringen meer heeft aan een groot deel van de avond en nacht.

Peter Plasman, de advocaat van Johnny De Mol, heeft nog niet geschreven op de video.


doDisplay(‘div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article’);

Leave a Reply

Your email address will not be published.