Verstappen bijna knock-out in Miami, Hamilton en FIA bakkeleien verder | GPFans samenvattingRedactie
In deze GPFans Recap nemen we je in vogelvlucht mee langs het meest gelezen Formule 1-nieuws van vandaag. hoe vind je de meest besproken onderwerpen uit de koningsklasse van de autosport gebundeld in één artikel. Zo ben je binnen een aantal minuten weer volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Met vandaag natuurlijk van alles en nog wat over de Grand Prix van Miami. Max Verstappen heeft uit de doeken gedaan dat hij zichzelf bijna knock-out sloeg door de agressieve kerbstones, Ferrari heeft uitgelegd waarom Carlos Sainz en Charles Leclerc niet naar werden gehaald tijdens de safety car heeft informatie over mededelingen binnengekomen, vanuit de FIA ​​en Lewis hamilton bekvecht nog altijd altijd met het motorsportorgaan Over het dragen van sieraden. Dit en meer lees je in deze samenvatting.

Verstappen “bijna knock-out” in Miami

Verstappen heeft genoten van de eerste editie van de Grand Prix van Miami, maar graag een aantal aan het circuit zien voor het volgende bezoek van de koningsklasse. Met name de chicane bij bocht 14 en 15 kan – ook vanuit andere coureurs – op veel kritiek rekenen. “Als ik in een kart had gezeten was het een mooie chicane geweest om te nemen, maar niet in een Formule 1-auto”, klonk het onder andere. “Ik herinner me dat ik in die vier ronden die ik op vrijdag ik bijna knock-out sloeg omdat ik de eerste keer stuitert dan minstens vijf zes of keer rechts van links naar.” Het hele artikel lees je hier.

Ferrari legt duidelijke keuze uit

Waar Max Verstappen bij het ingaan van de safety car-periode al voorbij de ingang van de pitstraat was, had Ferrari nog wel de kans om Charles Leclerc en Carlos Sainz naar binnen te halen. Dit had waarschijnlijk slecht voor de Nederlander, die leidende positie dan op ouder rubber had gespeeld. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner vroeg zich af waarom Ferrari dit cadeau uitdeelde, Mattia Binotto legde uit: “Wij hebben een gebruikte band beter zou zijn dan een nieuwe band die nog opgewarmd moest worden. Daarnaast hadden we nog maar één setje nieuwe banden en dat was de harde versie”, klinkt het onder andere. Het hele artikel lees je hier.

Wolff doet FIA-bemoeinis uit de doeken

George Russell en Lewis Hamilton vochten in Miami een mooi gevecht uit op de baan, waarbij de latere drijven op zijn nieuwere banden. kwam hij met vier wielen buiten de baan, later de FIA ​​begon met de volgende gebeurtenis: “De FIA ​​richting kwam ons met het bericht dat ze weer van positie toekomstige veranderingen”, vertelde Wolff. Dat is ergens zeker, want de FIA ​​koos er begin dit jaar voor om teams zelf de verantwoordelijkheid te geven als het gaat om het teruggeven van een onrechtmatig ontvangen ontvangen. Het hele artikel lees je hier.

Vete Hamilton en de FIA

De vete tussen Lewis Hamilton en de FIA ​​Over het dragen van sieraden woekert nog altijd voort. Ted Kravitz verwacht dat deze ‘oorlog’ zoals hij het inbegrepen, wel eens een akelige wending zou kunnen nemen. Volgens de Formule 1-expert kan de FIA ​​- niet veel meer gaan dan het uitdelen van boetes aan de zevenvoudig wereldkampioen: “”Als ze kunnen ze Lewis niet uit de pitstraat laten vertrekken als de training begint, omdat hij dan niet aan de technische keuring voldoet. Dit wel eens heel lastig kunnen gaan binnen een aantal races tijd”, klinkt het onder andere hier.

Horner reageert op Alonso-geruchten

Christian Horner heeft aangekondigd op de geruchten dat Fernando het stoeltje van Sergio Perez bij Red Bull Racing over zou gaan nemen. De teambaas vertelt dat deze verhalen nieuw voor hem zijn en dat hij erg tevreden is over de huidige line-up. “Fernando is een fantastische coureur, ook gezien zijn leeftijd. Maar hij komt niet in onze plannen voor”, hij onder andere. “Ik heb met Flavio gesproken, want hij is een vriend en af ​​en te bellen we wel eens. Maar nee, de focus ligt op onze eigen coureurs. Sergio doet het heel goed dit jaar.” Het hele artikel lees je hier.

Blijf het hele F1-seizoen op de hoogte

Ontvang het belangrijkste F1-nieuws overzichtelijk gebundeld in een korte nieuwsbrief. Inclusief specials en exclusieve interviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published.