VI-mannen bestanden Thom Hoffman die ‘neerkijkt’ op VI: ‘Wie is hij dan?’

nadat Vandaag Binnen weer op de buis terugkeerde, werd er veel met modder gegooid. de VI-mannen niet aan zich voorbij hun zegje te doen over de kans om mensen. Zeker als deze mensen zich de afgelopen tijd tegen VI van. Dit keer is acteur Thom Hoffman aan de beurt en ook Eva Jinek krijgt het ook functie te verduren.

Al snel gaat het in de uitzending, na een gesprek over voetbal, over acteur Thom Hoffman. de VI-heren halen de uitzending van Beau van vrijdagavond aan waarin Hoffman Vandaag Binnen neerhaalde. Johan Derksen heeft zich er naar eigen zeggen ermee „vermaakt”.

Thom Hoffman niet te spreken over Vandaag Inside

In de uitzending van Beau was Hoffman nou niet positief over de VI-hier. Eva Jinek vertelde daar aan tafel over de afgelopen tijd rond haar en Vandaag Binnen ontstaan. Zo zij in haar programma hebben open tot zou een adverteerders en kijkersboycot, iets dat ze bij Beau genuanceerd. Gehoord vorige week in de uitzending van Vandaag Binnen het gerucht dat Jinek er behoorlijk tevreden mee was dat zij ‘Vandaag Binnen van de buis kregen’. Ook dat verhaal ontkent Jinek.

Thom Hoffman op de VI-beschuldigingen en is niet bepaald fan. „Kappen met die onzin, met dat geschreeuw dat beschuldigen en dat, en ruwe woorden. Het was een voetbalprogramma. Hun denkraam wordt bepaald door vier hoekvlaggen en twee doelen. Die moeten zich niet met de dagelijkse actualiteit. Met de autoriteit die ze hebben te hebben.”

Johan Derksen begint weer over Eva Jinek

Daarna is het tijd voor de VI-gezichten om de bal terug te kaatsten naar Hoffman. „Walgelijk” opgenomen voetbal Derksen het en de manier Hoffman neerkijkt op de wereld. „Wie is hij dan? Een Jan Lul-acteur die nog nooit in een fatsoenlijke film gezeten heeft.” Waarna Wilfred Genee een film van Hoffman opnoemt die hij wel goed vond.

En daarna gaat Derksen nog verder over „die schijnheilige Jinek”. Hij vertelt dat hij een naar gevoel aan de Jinek-affaire heeft overgehouden. Waarbij hij doelt op de woorden die Jinek nu wel of niet over Vandaag Binnen sprak. Volgens Derksen heeft Jinek, na de uitzending, hem volledig in paniek twee keer aanval. Ook belde ze Wilfred Genee op. Jinek ontkent nu dat zij iets onaardigs gezegd heeft. „Dat vind ik dan laf voor de grote Jinek. Ze moet eens een grote meid zijn die tegen een tikkie kan.”

VI-mannen nemen fragment Hoffman op de hak

Hierna wordt het fragment opnieuw met Hoffman aangehaald. Waarin hij zegt dat hij het niet oké vindt dat Vandaag Binnen weer op de televisie is. „En opnieuw anderhalf miljoen kijkers heeft.” Daarna lachen de VI-studio en de presentatoren van de woorden van Hoffman. „Die man is echt niet goed bij zijn hoofd”, lacht René van der Gijp.

Later in de uitzending wordt het fragment van Hoffman vaker aangehaald en behoorlijk op de hak genomen.

Wil je Vandaag Inside terugkijken? De aflevering van vind je hier.

Johan Derksen omvatt uitleg Eva Jinek over Vandaag Inside: ‘Wil zelfs aan tafel komen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:

VI-mannen fileren Thom Hoffman die ‘neerkijkt’ op Vandaag Inside: ‘Wie is hij dan?’

Leave a Reply

Your email address will not be published.