Win de allerbeste vakantietelefoon! – Hardware-info

Eindelijk mogen we weer op reis. Kies jij ervoor om de auto te pakken en de Route de Soleil op te navigeren, of je koffertje en sluit je achteraan in de rij op Schiphol? Misschien ga je wel te voet, pak je je rugtas en ga je de natuur in, of ben je te vinden op een van de vele festivals.

Wat je ook kiest: een goede smartphone is onmisbaar gereedschap om op de hoogte te blijven van vertragingen en files, te weten waar je bent, contact te en mooie foto’s te maken. Jij maakt nu kans om de allerbeste vakantietelefoon te winnen: de OnePlus Nord CE 2 Lite 5G!

De Nord CE 2 Lite 5G is voorzien van alle functies die je nodig hebt tijdens je vakantie. Zoals je gewend bent van OnePlus heeft het toestel een geweldige camera. Daarnaast is het voorzien van een flink aantal handigheidjes waarvan je zeker kunt houden dat je altijd contact kunt houden, waar je ook bent.

Eindeloos doorgaan

Om te beginnen: je lader hoef je niet altijd mee te nemen, ook niet als je naar een festival gaat. Als je gewoon je telefoon in je broekzak stopt, ben je klaar. Als je de telefoon continu gebruikt om filmpjes te kijken, is hij in 21 uur leeg. Ga je continu gamen, dan houdt hij het een uur of tien vol. Als je aan het reizen bent of op een festival rondloopt, staar je natuurlijk niet continu naar je telefoon, en ook tijdens een flinke wandeling kun je rustig een flinke tijd navigeren met de OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

Waardoor houdt dit toestel het zo lang vol? De Nord CE 2 Lite 5G heeft een enorm grote accu aan boord, van maar liefst 5000mAh. Hij is leidend in deze klasse. Die grote accu wordt gecombineerd met meesterlijke optimalisaties die OnePlus zowel in het Oxygen 2.1-besturingssysteem als in het scherm heeft voortbewogen. Het merk heeft gekozen voor een supergroot 120Hz-scherm van 6,59 inch dat beschikt over energiebesparende AI-technologie die ervoor zorgt dat elke watt nuttig wordt gebruikt. Natuurlijk ook deze accu een keer leeg, maar dat is geen probleem: met SuperVOOC is hij in een half uurtje weervol. Negen slanke sensoren zorgen ervoor dat de Nord CE 2 Lite 5G koel blijft tijdens het laden.

Eindeloos foto’s en video’s maken

Dit is een van de voordelen van de OnePlus Nord CE 2 Lite 5G: tijdens je vakantie kun je geld besparen door een prepaidsim van het (verre) land waar je naartoe gaat in je telefoon te stoppen. De Nord CE 2 Lite is een dualsim-toestel. Dat betekent dat je in je vakantieland gaat via je gewone nummer kunnen blijven voor het thuisfront. De positie van de tweede sim kun je echter ook gebruiken voor een geheugenkaartje. kun je tot 1TB opslagcapaciteit realiseren. Dat is voldoende voor het bewaren van enorm veel foto’s en filmpjes van al je ervaringen. Die foto’s en filmpjes kun je snelle delen, dankzij de Qualcomm SnapDragon 695-processor met 5G.

Je vakantie-ervaringen leg je met de Nord CE 2 Lite 5G in hoog detail enorm. Dat is te danken aan de enorme 64-megapixelcamera aan de achterkant. Dat betekent dat je de bakstenen van die kunt tellen, maar je kunt ook jezelf – al dan niet samen met je reisgenoten – perfect in beeld brengen, dankzij de 16-megapixel camera aan de voorkant. Je kunt ook nog creatief aan de slag, want met dualview-video kun je de camera’s voor en achter gebruik gebruiken. Het is superleuk als je op een berg staat en met een noodvaart de afdaling inzet met de telefoon eerst je fiets gemonteerd.

Eindeloos gemak

De OnePlus CE 2 Lite 5G heeft een groot aantal slimmigheden aan boord. Een hoesje en screenprotector zijn standaard aanwezig. OnePlus heeft nergens op bespaard; in de doos vind je gewoon een lader en een USB-kabel om de telefoon te laden.

Het toestel is verkrijgbaar in een blauwe en zwarte variant. De prachtige achterkant is bestand tegen vingerafdrukken. De CE 2 Lite 5G is maar 8,5 mm dik en past dus perfect in je achterzak. Ook heeft dit model een feature die je op de meeste moderne toestellen moet missen: een aansluiting voor je hoofdtelefoon.
Je hebt geen draadloze oortjes te gebruiken, maar kunt genieten van je favoriete radio. De OnePlus CE 2 Lite 5G draait op Oxygen OS 2.1 Android 12, zonder onzinnige rommel.

Zo kun je de perfecte vakantietelefoon winnen

Jij kunt een grijze OnePlus CE 2 Lite 5G winnen door dit formulier in te vullen. Je kunt meedoen tot 23 juni 2022 08.00 uur.

Bron:
OnePlus


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

« Vorig bericht
Volgend bericht »

Leave a Reply

Your email address will not be published.